Planetariumas kviečia ketvirtadienio vakarus praleisti su Lietuvos mokslininkais  (10)

Vilniaus m. Planetariumas, kurio steigėjas yra Vilniaus universiteto Teorinės fizikos ir astronomijos institutas, pradeda įgyvendinti naują plačiai visuomenei skirtą mokslo ir technologijų populiarinimo projektą „Vakaras Planetariume: „VISATA – ŽEMĖ - ŽMOGUS“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes kviečiame įdomiai praleisti ketvirtadienio vakarus Planetariume visus, kurie nori praplėsti žinias apie Visatą, Žemę, žmogų ir padiskutuoti apie tai su šalies mokslininkais: astronomais, fizikais, geografais ir kitais įdomiais žmonėmis. Planetariumo kupole unikalia projekcine įranga įžiebsime naktinį žvaigždėtąjį dangų, supažindinsime su jame šviečiančiais žvaigždynais, planetomis ir kitais objektais. Jeigu vakaras bus giedras, atėjusiems į renginį pro teleskopą parodysime įdomesnius dangaus objektus“, - sako Planetariumo direktorė Danutė Sperauskienė.

Minėtos diskusijos Planetariume vyksta kiekvieną ketvirtadienį 18 val. nuo lapkričio 12 d. iki gruodžio pabaigos. „Vakaras Planetariume: „VISATA – ŽEMĖ - ŽMOGUS“ renginiuose nemokamai gali dalyvauti visi norintieji. Šį mokslo ir technologijų populiarinimo projektą remia LR Švietimo ir mokslo ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MokslasPlius
MokslasPlius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)