Tyrimas: metusiems rūkyti gresia didesnis diabeto pavojus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azuolas 2010-01-07 16:40
Mečiau rukyti prieš kelis mėnesius, jau priaugau kokia 15kg. Valgau už du Bet manau, kaip straipsnyje rašo, tikiuosi susilygins ateityje viskas į savo vėžias.
manciukaz 2010-01-07 20:08
as manau kad pats rukymas sukelia didesne tikimybe susirgt diabetu o ne del metimo rukyt! nes jei meti rukyt tai rizika vis mazeja, is to persasi isvada kad rukaliai turi didesne tikymybe nei metusieji!cia labai painus straipsnis, o tie kas priauga svorio vadinas metat rukyti valios pastangom ir viskas bandot pakeist nikotina maistu.jei moketumet atskirt alki nikotinui nuo alkio maistui nebutu jokiu problemu, yra knyga kuri pades kekvienam gerai ja isiskaiciusiam mest rukyt allen carr lengvas budas mesti rukyti pagooglinkit, nenusivilsit ir nereikes nei svorio priaugt nei ka paprasciausiai dings poreikis rukyti
nightex 2010-01-07 20:52
ar nebus tas pats, kas su geriausios salies "rinkimais", kurie buvo vykdomi taip pat amerikieciu "tyreju". Tai rezultatas buvo Lietuva 20 - toje vietoje, berodz europoje, pagal ekonomini ir kt roduklius. Nu cia ne ka kita tik rukalu kompaniju(jos) interesa matau - priversti zmones visgi nemesti rukyti. Aisq visko gali buti, nikotinas tai chemikalas kuris gali itakoti organizmo individualiu organu veikla ir medziagu pasisavinima, iskaitant ir insulina gaminancia kasa, kaip ir n tokiu pat panashiu chemikalu, taciau sis staripsnit net ishtolo neatskleidzia tyrimo eigos ir ishvadu.