Lietuvių kalba gimė iš trijų bendrinių kalbų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2010-01-18 11:50
siek tiek aukstinamas zmogus ir visas straipsnis didziule reklama... ok tam tikri intarpai teksto buvo idomus bet ir vel nukrypsta apie knygos "virseli". Seip skurdus straipsnis.. kad knygomis tomis sudomino tai pavyko bet kaip ir minejau reklaminis straipsnis jei galite uzdekite zenkliukus ant reklaminiu straipsniu o tai skaityt ir tiketis atsakymo ish kur kilo lietuviai ir sulauki gale pirk knyga.. tai zinai..
Kęstutis 2010-01-18 17:34
Kažkaip atrodo diletantiškai... Pasirodo? Tai jau iškart nuteikia, kad jis nežinojo Lietuvos etninių (tautinių) žemių ribų. Tam pačiam Punske 85 % lietuvių, eini ir šnekiesi lietuviškai... O dar tas pateikimas, kad kažkas parūpino telefonų knygas, tai jei tiri kažką ir nori kitam perteikt tai išsiaiškink iki galo, nuvažiuok ir tyrinėk, o čia kažkaip per daug atmestinai atrodo. O tais pačias pavardes galima gaut iš bažnytinių įrašų ir t.t.
Tir4elis 2010-01-25 17:16
Būtu gerai dar kokio kito autoriaus straipsnį dėl kalbos kilmės rast. Aišku čia daugiau gaunasi, kad reik knygas nusipirkt, bet būtu gerai ir kito tyrėjo šviežesnį požiūrį paskaityt. Įtariu kai kuriuose savo pamąstymuose galėjau būt ir neteisus..