Tik du keistuoliai gali paveikti minią

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mindė 2008-05-18 00:46
Užtenka ir vieno žmogaus (automobilio). Jonava - Ukmergė dabar remontuojamas kelias, pristatyta šviesoforų. Stovi visi prie raudono ir laukia, kol užsidegs žalia. O iš priekio neatvažiuoja mašina. Na ką mes išsukam iš eilės (ne pirmi stovėjom) ir per raudoną... Žiūrėk iš paskos visi važiuot pradeda Ir su kitais tokių pat atvejų matėm: visi stovi ir laukai žalios, kas nors išvažiuoja per raudoną ir visi iš paskos. O juk tikrai dega raudona. Tame nors ir nematau didelės rizikos/pavojaus, bet vistiek visa tai, apie ką rašoma straipsnyje, čia atsispindi (durniaus sindromas ) [edit] Arba dar. Kas matėt internete video iš RAFES 1 bachūras nusirengė ir paskui visi/visos iš paskos P.S. Jėga tokie renginiai ir tokie žmonės - kompleksų
Anonymous 2008-08-29 02:17
Vilniuje as ir 2 draugai esame pereje gatve per raudona sviesa, ir ka manot, visi prie sviesoforo buve zmones paseke musu pavyzdziu, zinoma susidare sioks toks masinu kamstis, taciau nieko rimto nenutiko. Nepavadinciau to "durniaus sindromu", greiciau jau "bandos jausmas"
Smygolas 2008-08-29 02:28
Na Klaipėda ne išimtis, visi lygiai taip pat elgiasi, tik norėčiau save iš šono pamatyti, nes aš sąmoningai niekada neeinu per gatvę degant raudonai šviesai.