Atmintį būtina lavinti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mhm 2008-06-13 11:36
Torrentai labai panašus dalykas į kazaa, emulę (nes veikia P2P principu). Tik šitoj vietoj failų paieška vyksta ne programoje, o torrentų puslapyje (pvz. linkomanija.lt). Susiradus failą, kurį norite parsisiųsti, spaudžiate ant nuorodos, tada iš puslapio atsisiunčiate ne patį failą, o tik nuorodinį failą, kuris ir yra paleidžiamas su utorrent. O utorrent jau parsiunčia tą failą, kurio ieškojote.
Sergejus 2008-06-13 11:51
O! Čia tai kita kalba. Dabar aišku. Ačiū. Neaišku tik ar verta "prasidėti". Ko nors gero tenai galima išgauti, ar tik piešinukai, žaidimukai, muzikitė...? O šitas, "tipo" lavinimui, ar vertas dėmesio, kas tenai?:-)
mhm 2008-06-13 19:30
Išbandžiau tą "brain challenge". Pasirodė toks labai jau vaikiškas. Bet naudos turbūt duoda. O šiaip, torrent labai geras dalykas. Dažniausiai ko ieškau tai googlas nepadeda, tas pats su visais ftp ar dc. O vat www.demonoid.com išsprendžia šią problemą
Sergejus 2008-06-13 22:06
Jau supratau, kad nieko man nereikia iš to utorrento ir torrento, bet iš užsispyrimo pabandžiau. Atsiunčiau vėl utorrent. Nuėjau per visas nuorodas, kurios čia pateiktos. To "brain", aišku taip ir neradau, bet galvoju paimsiu bet ką išbandymui. Nu tai tarp tų torrentu nieko ir neradau, kad už ką nors akis užsikabintu. Arba nežinia kas ir kam, arba šlamštas kažkoks. Be to, kur nebūvau - visur pornoskyrius būtinai yra. Na primuškit, bet nesuprantu, kaip tai gali būti geriau už google. Gal tas google ir blogas. Na bet čia sąvartynas visur. O geriau nemuškit, o parašykite man pavyzdžiu. Konkrečių - štai programa, kurį daro tą ir ta, štai knyga, štai informacija apie šitą arba kitą ir t.t. ir viską tūrių tik torrento dėka. O aš paskaitysiu ir jei klydau, taip ir pasakysiu. Padarom eksperimentą?
Anonymous 2008-06-13 23:05
Sergejau, cia viskas priklauso nuo zmogaus poreikio ir hobio. Pvz: linkomanija . net dokumentika nuostabi . Torrentz . com irgi galima rasti pilna tik reikiama zodi parasyk. Torrentai jega!
Sergejus 2008-06-13 23:52
pamanyk, dokumentika - tai kas? Gal kai tik tas, ko man reikia? Buvau linkomanijai, įtariu, kad ne labai susigaudau. Jeigu galima, nors truputi paaiškinkite, kas čia per dokumentika? O programų kokiu nors rimtų ar galimą išgauti?
Anonymous 2008-06-14 11:22
Galima gauti ir programu ... Ir geru ir nelabai tereikia paieskoje pasiziureti
Anonymous 2008-06-14 17:26
Na gal kaip paieskos varikliuku naudotis nemokysiu . Linkomanijoje viskas lb paprastai yra skiltys, kuriouse galima ieskoti programu, filmu, dokumentikos ir pan. Pazymi skiltis, kuriose nori kazka rasti ir apacioje, paiskos lange ivedi raktini zodi arba fraze. PVZ: pc games (varnele), paieskos lange brain. Ir ismes panasu zaidima apie kuri db kalbame . Kaip ir paaiskinau... Praktikuokis daugiau ir nebijok, virusu nepasigausi atsisiuntes koki niekala. Narsyk ir rasi ko nori. SVARBU ZINOTI KO GI TU NORI
Sergejus 2008-06-14 18:05
"...varikliuku...games (varnele)...brain...išmes panašu žaidimą ...svarbu žinoti ko giI tu nori " - čia cituoju. Štai po keletą dienų aš pagaliau sužinojau kad reikia tiesiog "brain", kad tai žaidimas, kad reikia ko nors panašaus - ir viskas bus gerai. Tik kad dar sužinoti, kas tai - „varikliukas“ Tai apie tai ir kalba, kad man reikia tiksliai. Na ne "brain", aš jau supratau kitu būdu, kad čia kažkoks nerimtas žaidimukas. Už dyka, tokiouse vietose ką gali paimti? Kito, nesvarbu ko. Bet kur nenuėsi visur "išmes panašu" - rinkis. Paeiliui siust viską? Ne tinka - lauk. Sekantis. Žodžiu, gal ir yra rimtų kokių saugyklų, tik nežinia kur jie, o ir rasi - nežinosi kaip į jos patekti, bet tai ką man buvo pasiūlyta čia, pykit nepykit - ne rimta. Bent jau man. Štai nuomonė, kuria sutampa su mano įspūdžiais
malina 2008-06-14 21:37
maN atrodo, kad jus keistai lavinat savo smegenis lavinimas yra ir uzdavinuku sprendimai ir knygu skaitymai ir intelektualus pokalbiau viskas, kas susije su galvojimu
Sergejus 2008-06-14 22:34
malina, pilnai sutinku, jei kalbam apie smegenis. Nors man tai atrodo nelabai aktualu - jau kiek yra tiek yra, daug nepagerinsi. Bet čia kalbama apie atmintį. Tai aš ir norėjau greitai pažiūrėti, kas čia per lavintojas toks "brain". O pasirodo reikia tam utorrent, torrent... Na ir užsivėrė diskusija. Tai aš ir paprašiau konkretumo - parašykite, ko gero gavote tu torrentu dėka. Ir tyla. Tik: čia tiek!; jėga!; dokumentika!; priklauso nuo to, ko reikia! - tuščiažodžiavimas. Aš gavau be torrent: Šriftu kurimo programa, pilna, mėnesiui už dyka - spėjau pramokti dirbti, ištaisyti nemažai šriftų, kad rašytu lietuviškai, IrfanView, nauja versija pilnai už dyka; Gimp - už dyka, su vadovėliu, PageMaker - mėnesiui už dyka, spėjau pramokti; keletą žodynų - didelių, turiu kompiuteryje po ranką. Štai konkretumas, dalis jo - visko nevardysiu. Tarp kito ko, dauguma Google pagalba. O palyginti - nėra su ko. Tai va taip dėl atminties lavinimo ir padiskutavom - nesutapo nuomonės. Na, gal kitu klausimų sutaps?
Anonymous 2008-07-19 15:08
gal kas turi pakvietima i Linkomanija arba demonoido buciau dekingas
Sergejus 2009-03-09 02:06
Camelot7, kam tą Linkomanija? Ateik pas mus - http://tracker.balticum.lt Aš šitos temos dėka "susirgau" torentų technologija. Ir va pagal šitą adresą dabar ir "gyvenu" laisvalaikiu. Nereikia pakvietimų - paprasta registracija. Tai jei pas mus nerasi ko reikia iškart, parašysi prašymą, ir mūsų komandos nariai ras ir pristatys. Atsiprašau, kad lig reklama išėjo, bet gi norėjau padėti žmogui.