Maisto chemija - pavojinga, bet neišvengiama?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedrius.S 2008-04-06 10:11
Geras straipsnis, va, susidariau papildų sąrašą, atsižymėjau liūdnai pagarsėjusius. Dabar po parduotuvę su juo ir vaikščiosiu
Paberzis 2008-04-07 16:56
10 balų už straipsnį aktualu ir praktiška be to naudinga sveikatai
Anonymous 2008-04-08 18:35
Gal ir geras straipsnis,bet siom dienom prekybininkai isigudrino nebezymeti siu produktu raidemis E.Vietoj to raso medziagu pavadinimus ir dar nevisas medziagas nes pastaraisiais metais daug zmoniu kreipia demesi i E raidziu kieki.O tai savo ruoztu nuostolinga prekybai
Anonymous 2008-04-09 19:24
Liuks straipsnis.Daugiau tokiu,ba nežinom ka kišam i skrandį. Paskui užpuola ligos ir visokie "rakoobraznyje"
Anonymous 2008-05-05 17:57
Esu pastebejes, kad isvykus i svecia saly kur maistas gaminamas tradiciskai, sveikata pagereja, visokiu alerginiu reakciju nebuna, pagereja nuotaika ir savijauta. Gryzus i lietuva vel viskas tas pats. Matomai raktas - maisto chemija. Nors man netaspats ka valgau, taciau jauciu kad uzsiraunu ant chemijos kur net nesitiki kad ji gali buti, beto kaip skaitytojas minejo kad dabar daugkas net neberaso tu E nors ju tikrai yra.
Anonymous 2008-05-06 17:46
Sveikata tau pagereja ne nuo maisto,o nuo to jog isvykes is Lietuvos,joje palieki stresa,susinervinima ir kitas lietuviam budingas nuotaikas
Anonymous 2008-06-07 23:13
danijoj teko valgyt dešros, galvojau kad apsivemsiu. Namuose pasigaminta iš natūralaus paršelio daug skanesnė.
Anonymous 2008-06-08 09:59
Blee.... speju mes kaip ziurkes prisiadaptuosime ir prie visiskai sintetinio maisto,griausime sintetinius pagaliukus kiaulienos ar arbuzu skonio ir bus pizdiec kap cool vargo nematysime....
Anonymous 2009-01-26 22:10