"Ledo žmogus" trikdo mokslininkus savo gebėjimu ištverti mirtiną šaltį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-05-06 20:01
Nemanau,kad daugeja,cia tik serialo "Heroes" itaka ;]]
Anonymous 2008-05-06 22:40
visiškas nesamones šneka, čia yra grynas lietuviškų fokusų su kvėpavimu po vandeniu pavizdys. Teko skaityt interviu su Lietuvos alpinistais apie jų matytą šitą ledo žmogų. Esmė tokia, kad vos nusirengęs apsirengė ir išvažiavo atgal į savo kiaulių ūkį
Anonymous 2008-05-06 23:10
kr prisiskaite kazkokiu nesamoniu kad hara nesildo, traukia salty, nejauti kaip garuoji, bla bla bla ,as kalbu is patirties, pvz ryte einu y mokykla , ziema, salta tai krv net cigarete gesta, tai ykalu koky simta gramu lithuanijos , ar seip naminukes (tevas verda ) ir pajauciu silumos antpludy. Tai va nezinot ir nesnekekit . Zinoma jei sildysiesi kol nulusi tai aisku, bet kekvienas pagal save mato.
zahiraz 2010-10-03 12:38
Tai nori pasakyt kad nuotraukos kurios darytos jam kopiant i Everesta po šortukais yra padirbtos,o visas interviu jo išgalvotas?
Linas000 2010-10-03 12:55
butu be sortuku, tai paaisketu kad moteris joks vyras neatsisakys silumos
vanduo4 2014-12-24 10:07
- Na čia vėlgi situacija vertinama pagal standartus, o ne individualiai; - Pirmiausiai reiktų pažiūrėti koks jo reibalinis sluoksnis. Pastoviai pratinantis prie šalčio, organizmas suformuoja atitinkamą poodinį riebalinį sluoksnį, būtent kuris ir saugo nuo šalčio; - Kas žmogui nebūdinga, tai didelis rankų ir pėdų riebalinis sluoksnis, dėl ko žmogus greitai ir sušala, nes šiluma atiduodama būtent per galūnes; - Pažįstu žmonių, kurie daugybę metų dirba turguje prie mėsos. Žiemos metu lauko sąlygomis jie ruošia skerdieną. Lediniu vandeniu plauna įrankius ir pan. Jų rankos tiesiog minkštos. Minusinėjė temperatūroje jie dirba su šaltu vandeniu, rankos išlieka šiltos. - Tad čia daugiau pasiruošimas nei stebuklas. Pvz.: Profesionalus dviratininkas suvalgęs didžiulį riebų susmuštinį nuvažiuos 100 km, be problemų, o mėgėjas nenuvažiuos nei 50.