Pasaulis raginamas kurti kosminės gynybos sistemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

meslinukas 2009-02-06 18:41
jei teisingai supratau, tai tu sakai, kad tokie dalykai, kaip "venus" projektas įgyvendinami, ane? - tipo visi gali gyventi gerai ir neteršiant aplinkos. dėje taip nėra. žmogus turi įgimtą kaupimo instinktą - "turiu daug - turiu turėtidaugiau už kitą", dėl to negali visi gyventi vienodai gerai ir nenorėti gyventi dar geriau. jei tu sakai, kad "visi gali būti sotūs". nu, čia taip - sutinku. deje tai nenaudinga pačiai evoliucijai. jei visi būtų sotūs ir laimingi, tai mūsų populiacija dvigubėtų kas dvidešimtmetį, jei ne dar sparčiau. aš tam pritarčiau tik tuo atveju, jeigu visi dirbtų ir teiktų kažkokią naudą - tik tuomet tai būtų įmanoma.
Anonymous 2009-02-07 18:27
Nežinau, kas gyvena pakenčiamiau, bet šitą teiginį sužinojau iš dviejų šaltinių, o žinant kokį gero ir tinkamo valgyti maisto kiekį Vakarų parduotuvės išmeta, tai baisu pasidaro. Baisu pagalvoti, kiek jie išmeta ir ką gero būtų galima padaryti su tuo nežmonišku kiekiu. Jau nekalbant apie tai, kiek nerekalingo šlamšto prigamina, kurio niekas neperka, ir kuriam pagaminti masiškai naudojami ištekliai. Jeigu norit, galit įvest youtube "packaging is rubbish". Nei tie, nei tie toli nenueis.
Nightbringer 2009-05-25 18:36
Pažiūrekime, kas dedasi kokioje nors įsivyšusioje šalyje. Ten pasireiškia depopuliacija ir taip žmonės savo pačių šalyse tampa mažuma dėl emigrantų. Taigi, vien kiek pasako japonų karjeros siekimas... Maniau, kad išsivyšiusuose šalyse propoganda mažinti gimstamuma gali būti naudinga. Galima dar skirti ir "kompensasijas" ir panašiai už 1-2 vaikus. Jei sumažės individų, bus lengviau jais pasirūpinti. Kartu mažinant gyvenamosios vietos ir maisto suvartojima. Turbūt žmonės vistiek išleps ir bus kaip amerikiečiai. Besaikiai naudotojai...
meslinukas 2009-05-25 22:41
Nightbringer - išsivysčiusiose šalyse gimstamumas kaip tik skatinamas. ir taip turi būti, nebent norima tą tautą išnaikinti. ir tai nebūtų pelninga, nes didėja pensininkų ir nedarbingų "armija" kaip yra ir Lietuvoje. labai nedidelis ir tolygus gyventojų daugėjimas yra geriausia.
Justas116 2009-08-09 12:50
Geriausia gynybos sistema-Chuckas Norrisas