Kiek kainuoja laimė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-04 15:18
laime 50% yra piniguose ir sakykit ka norit,like % sveikatoj,ir santykiuose .ir zmogus gyvendams nepritekliuj tikrai nebus laimingesnis uz ka nors kita.O kai zmogus uzdirb gerai jam dar daugiau reik,nes musu tokia prigimtis.
Anonymous 2009-01-04 15:25
Žmonės, kurie patiria per daug džiaugsmo, neišvengiamai bunka \\ Onorė De Balzakas Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs \\ Seneka
Mindė 2009-01-04 15:30
pinkiss, taip sakai tik todėl, kad esi lietuvis Ir čia aš su tavim sutinku, nes taip pat esu lietuvis. "mažiausiai laimę su pinigais siejo PAR ir Venesuelos gyventojai, ir indoneziečiai." Ir dar. Manau, kad reikia būti nuolat užimtam, tada ir būsi laimingas. Na nebus laiko galvoti apie visokį "mėšlą", nebus kada dejuoti kaip čia nuobodu ir panašiai. Grįžai iš darbo, bėgi į sporto salę, po to į kokį garažą, pas kaimyną ar dar kur. O kai dabar sėdi (kalbu apie save ) prie PC visą laisvą laiką svajodamas apie šviesų rytojų, tai niekada tos laimės nepatirsi...
Atejas 2009-01-04 16:29
Straipsnyje labai teisingai buvo pastebeta. Jeigu pinigu neuztenka minimaliems poreikiams patenkinti - zmogus bus nelaimingas. Virsijus sia riba pinigai nebutinai darys zmogu laimingu. Tai jau priklausys nuo zmogaus.
Anonymous 2009-01-04 16:41
Aha, jei žmogui nereik bijot ir sukt galvos dėl rytdienos - ar galės pramist, tada viskas priklauso nuo žmogaus. Vieniem pakanka mažiau pinigų, kitiem reikia daugiau - čia prasideda skirtumai suvokimo, kas yra laimė.
Anonymous 2009-01-04 16:46
Na laimė priklauso nuo to , ar gali per daug neskaičiuoti pinigų (nesukti galvos dėl pragyvenimo) , nuo bendravimo su aplinkiniais (draugai ,draugės ir pan.) , ir žinoma (bent jau man) turėti užimtą dieną (poilsiui pasiliekant porą valandų )
Anonymous 2009-01-04 17:15
Man biski idomu pasidare del stai sito teiginio "Laimingesni uždirba daugiau", nes pries tai kazkokiam straipsni rase, kad "Norint but turtingam turi but maziau laimingas". Kazkaip man keista, kai vienas straipsnis priestarauja kitam....
vIliTo 2009-01-04 17:30
Mano galva, pinigai nesuteikia laimės. Tačiau jie padeda laimę pasiekti. Taipogi, jie suteikia saugumo, pasitikėjimo jausmą. Sakydamas pinigai, nebūtinai galvoju apie banknotus ir monetas. Tai visas turtas, kurį turi. Viskas, kas tau brangu. Viskam apibrėžti tinka sena gera lietuvių liaudies patarlė-Kas per daug - tas nesveika. P.S. Kad ir kaip banaliai nuskambėtų, tačiau tikrą laimę žmogus patiria tik įsimylėjęs(išimtis - meilė be atsako)... 8)
JAULER 2009-01-04 17:40
Pinigai gali padėti pasiekti laimę, kaip koks įrankis, todėl jeigu gerai panaudosim bus ok. jei ne, tai jau naudotojo problema. Be to labai teisingai pasakyta: Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs \\ Seneka Jiegu žmogus uždirba tiek, kad gali perdaug nesukti galvos dėl būsto maisto ir t.t. ir yra nelaimingas, tai reiškia, kad jis jau to nori ir tiki kad toks esąs. Nustotų tikėt, pasidarytų laimingesnis.
Anonymous 2009-01-04 17:51
„Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs“ - Seneka Šitas patiko. Mano nuomonė išeitų tokia: Kiekvienas mano, kad laimė yra skirtinguose dalykuose, tie kas mano, kad piniguose - jų neturi ir jų nepasiekia dėl to, kad jie yra tinginiai, bailiai ir kvaili, nes nedaro savo verslo, o juk tiek daug idėjų dar neįgyvendinta... Tiek daug išradimų nepritaikyta. Kai kuriuos išradimus pritaiko tik po daug daug metų pvz.: 50 metų... Kiti laimę mato, drauguose - šiltuose ryšiuose ir pan. Kiti dar kitur... O Lietuviai per daug buki, daro tai kas lengviausia, išvažiuoja į užsienį kur viskas už juos padaryta, rėkia ant kitų, kad kiti blogi, o pasižiūrėkit kiek geriančių lietuvių kurie nedirba, o geria, viską aplinkui kritikuoja ir net nemato gerų dalykų. Galiu tik pasakyt tik tai, kad šalyse kur galas su galu vos suduriamas žmonės tikrai daug kartų laimingesni negu Lietuvoje.
Anonymous 2009-01-04 18:29
Jūs pasiekėte sėkmę savo srityje tada, kai jūs nebežinote, ar tai, ka darote, yra darbas ar žaidimas. Yra geru patarliu aforizmu kurie yra laiko patikrinti
WelniuRumai 2009-01-04 19:15
Na nzn kaip kitiems, taciau man tikrai ne pinigai laimes suteikia. Man uztenka kiek turiu ir kiek uzsidirbu. Kaip ir straipsnyje buvo mineta jauciuosi saugus, nes turiu stoga virs galvos ir santykiai su seima normalus. Pilnai laimej tetruksta tik vaiku Taciau cia iskyla paradoksas, uzdirbamu pinigu gali ir neuztekti O del tu nelaiminduju.... Cia jau reik issiaiskint aplinkybes, kodel jie nelaimingi. Suprasciau, kad tai butu ne ju kalte, taciau Lietuvoje manau tokiu nera labai daug. Uztenka paziuret i zinias ar siaip kokia laida. Tokie tik sugeba skustis, kad jie nelaimingi, taciau netik, kad nieko nedaro pasiekt siokios tokios laimes, bet dar ir kitus tempia i ta pati liuna. Kalbu apie bedarbius, dideles seimas na ir zinoma "bomzus".
Anonymous 2009-01-04 23:49
Vienas protingas zmogus yra pasakes ,kad laime suteikia geidziamo tikslo siekimas ,o kai tu ta tiksla pasieki reikia susigalvoti kita ,kad butum laimingas.
algisle 2009-01-05 04:10
tą procesą kuo geriau išnaudoti.
cia. 2009-01-05 11:21
"Kad nepiniguose laime supranti, tada kai ju turi" Taip ir man, kai yra pinigu man ant ju nusisvilpt, nes as darau ka noriu ir kada noriu, o kai ju nebera .... Tada iki laimes truksta tik... pinigu
Anonymous 2009-01-05 14:27
Laimė – tai atsakomybės už save prisiėmimas ir ribų nusistatymas; Laimė – tai balansas tarp egoizmo ir altruizmo; Laimė – tai tikslų turėjimas, savo veiklos įpraminimas; Laimė – tai gyvenimas „čia ir dabar“; Laimė – tai jos neieškojimas ; Laimė – tai buvimas savimi ir tarp savų. Laimė – tai turtas ir materialinė gerovė. Laimė – pripažinimas ir bendravimas. Laimė – tai jausmas, kad esi reikalingas. Laimė – susigyvenimas su savimi. Laimė – tai savęs nugalėjimas, baimių įveikimas. Laimė – tai aiškumo, užtikrintumo ir saugumo jausmas. Laimė – tai nuolatinė dinamika, naujų dalykų atradimas. /autorius Laurynas Pečkaitis/
Agorks 2009-01-05 14:46
Labai geras straipsnis ir saunus komentarai:)
Nightbringer 2009-01-05 17:17
Na, matot, kad utopinei visuomenei žmonės nėra pasiruoše...
algisle 2009-01-07 00:39
Kai kurias mano išvadas apie . (..........)
Anonymous 2009-01-08 15:13
Nieko naujo nesuzinojau sitame straipsnyje, kam dar tokius raso..