Profilaktiniai tyrimai padeda išgelbėti gyvybes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-13 22:23
n AS TAi galiu pasakyt, kad nuejau pas gydytoja. sakau noriu profilaktiskai pasitikrint ka galima. ji pasisaipe.
kionig 2009-01-14 18:42
Siust toki gydytoja ant keliu raidziu ir zodziu tik Dabar visai ta medicinos sistema ant tiek durna kad nezinau..
Anonymous 2009-02-10 21:49
Žinoma, kad tikrinantis galima išvengti vairių ligų. Pavyzdžiui, nesitkrinant laiku, prostata gali tiek išviešėti, kad būtų jau įsisenėjęs prostatos vėžys. o svarbiausia, laiku diagnozuoti ir gerti atitinkamus vaistus (pvz. prostamol ar kt.). ši liga ilgalaikė, tai ir gydyti reiktų ilgą laiką
Anonymous 2009-02-18 16:26
Gaila, kai gydytojai taip sureaguoja, kad zmogus nori savim rupintis. Tai ne gydytojas, sundaktaris (( Aš kai pajutau skausmą sisiojant, nusipirkau prostamol. ir vaistininke dar sake nueit pasitikrint. tai ir nuejau. pasirodo, is tiesu man buvo pradejusi isvieseti prostata
Anonymous 2009-02-28 12:22
Keista, kad pasišaipė. Nu čia dabar??? Negaliu patikėti. Žinoma, kol mano vyras prisiruošė nueiti, net ne profilaktiškai, o jau kai vargino šlapinimosi problemos, tai beveik mėnesį laukė eilėje, kol galės pakliūti pas daktarą. Tai pradėjo neištvėręs Prostamolį gerti, o kai pas gydytoją nuėjo, tas pagyrė ir patarė tęsti gydymąsi Prostamoliu. Paskui sakė ateiti po pusmečio, bet jau dabar jam kur kas geriau.
Anonymous 2009-03-05 16:32
Jau seniai turiu skydliaukeje gerybiniu cistu.Kasmet tikrinuosi ar nepakito.Todel ir vyra issiunciau pas gydytojus.Niekas nera apdraustas.Eilinis persalimas,uzdegimas gali sukelti rimtu pasekmiu, jei laiku nesigydisi.O paskui atsinaujina ir atsinaujina...Vyras tai po pirmo susidurimo su prostatos problemomis,pradejo daug labiau save priziureti.O profilaktiskai vis pageria Prostamolio kapsules,nes jos neturi salutinio poveikio,beto apdraudzia lytine funkcija:)
Anonymous 2009-04-15 00:48
Ir cistos, ir augliukai visokie, ir gumbeliai tai baisoka, ir gali būti rimtesnės ligos signalas. O prostatos taip lengvai nepasičiupinėsi, čia jau reikia rimtesnės apžiūros. Nors vyras nuolat gerdavo prostamolį, bet dar nuėjo dėl visa ko pasitikrinti. Kol kas jokių pakitių nebuvo, dabar eis po kokių metų, bet atitinkao amžiaus sulaukę labiau save prisižiūri, į protą atėjo, pripažįsta profilaktikos poveikį.
Anonymous 2009-04-16 09:01
Tai jums, Rima, pasisekė, kad jūsiškis toks supratingas. Mano vyrui jau I stadija gėrybinės prostatos išvešėjimo, tai vos ne vos pasitikrinti išsiruošė. Jau galvojau, kad bus kažkas rimtesnio, kur tai matyta, per naktį po 5 kartus į tualetą eidavo. O ir apie vaistus nų šitų problemų nesu nieko girdėjusi, gerai, kad pati gydytoja patarė prostamol nusipirkti, tai taip ir vartoja jį iki šiol. Nurimo ir skausmas, ir lakstyti šlapintis tiek nereikia. Bet kad negalima jau apleisti tos prostatos, nes kitaip bus visai ne kas, vėl viskas nuo pradžių.
Anonymous 2009-04-25 21:09
Oho, tai jūsų vyrui jau visai nekas buvo, bet dar jei I stadija, tai gl dar nieko baisaus? O kiek stadijų gali būti? Gal ir maniškiui jau kokia stadija tos prostatos? Siaubas, siųsiu ps daktarus, čia tiek visko prisiskaičiau baisaus. Jam jau gerokai virš 50, bet kol kas lyg nieko blogo nepastebėjau... Gal Prostamol profilaktiškai duoti? Gal padės neapsirgti? Ir šiaip gal pastiprins sveikatėlę, bus drąsiau pas daktarus keliauti.