Į vyriškumą kėsinasi prostatitas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-03-12 13:50
Nelabai domėjausi tomis ligomis. Tik žinau, kad mano sesers vyrui buvo prostatos hiperplazija, atrodo taip vadinasi. Tai i tualetą naktimis lakstė, ir kažkas blogai buvo su šlapimo nutekėjimu, silpna srovė ir panašiai. Tai jis irgi tą reklamuojamą prepratą vartojo Prostamol vadinasi. Dabar jau viskas gerai jam, bet vis dar tenka tikrintis dažnokai pas gydytojus.
Anonymous 2009-03-16 17:20
Va, matosi, kad Virga tikrai perėjo visus gydymosi etapus. Tiksliau, vyro gydymo. Moterys, kurios susidūrė su šia problema, turbūt žino daugiau nei jų vyrai. Deja... Juk kaip buvo minėta, yra tiek faktorių, galinčių pabloginti sveikatą, kad net baisu. Net baisu kartais ir gyventi. Gerai, kad yra bendraujančių ir nesigėdijančių dalintis tokia intymia informacija. Moterims, kurios sutrikusios ir nežino, kur ieškoti pagalbos, nes jų vyrai, kol jiems nėra blogai, patys tikrai jos neieškos, patariu domėtis viskuo ir visur. Kad paskui nebūtų nemalonių nesusipratimų ir liūdnų gydytojų išvadų. O pradėti ptarčiau nuo prostamolio ir gyvenimo būdo pakeitimo, taip pat nuo nuoširdaus pokalbio su mylimu žmogumi (jeigu jį vis dar mylite ir iš tiesų jis jums rūpi).
Anonymous 2009-03-21 13:04
yra toks vaistas kaip ipertrofanas 40, man padejo. Dar tureciau ji gert bet deja tikriausiai del farmacininku klanu karu siou metu lietuvoje jo nera. Jie zaidzia kara, o zmones be vaistu lieka.
Anonymous 2009-03-23 18:36
Siuo metu Lietuvoje ne tik vaistu, bet ir visuotinio samojingumo nera.Zmones dosniai akciju metu aukoja pinigus sergantiems veziu,o patys savim nesugeba pasirupinti.Jei kiekvienas pirmiausia pagalvotu apie savo sveikata,issitirtu ir sveikiau gyventu,siandien tokios statistikos nebutu.Sekmes visiems.
Anonymous 2009-03-30 18:05
Sutinku. Bet ar nemanote, kad tokį žemą sąmoningumo lygį lemia tradicija? Mes juk niekada nebuvome mokomi rūpintis savimi, anais laikais kaip gyvulėliai visi suvaromi ir masiškai patikrinami. O ir informacijos stoka padarė savo. štai dabar ir džiaugiamės rezultatais.
Anonymous 2009-04-01 07:33
Virga labai išsamiai aprašė. Maniškis taip ligoninėje ir atsidūrė, net nesuprato dėl ko. Grįžom iš šiltųjų kraštų ir kai prasidėjo uždegimas, net nusišlapinti negalėjo. Prostatos išvešėjimas pasirodo kaltas. Nuo jo ir uždegiminiai procesai prasidėjo, prostata spaudė visus šlapimo takus, todėl šlapimas tik po laselį nutekėdavo. Jam buvo I ligos stadija, tai be didelių vargų, pradėjus gerti prostamol uno ėmė tvarytis šitie dalykai. Bet baimės įvarė pakankamai. Jau maniau kokią egzotišką ligą pasigavo Egipte.
Anonymous 2009-04-07 09:07
Na jau, nėra gal taip blogai. Vis daugėja akcijų, skatinančių vyrus susimąstyti ir tikrinti sveikatą. Daugelis jau žino, kas yra prostamolis. Ir maniškis prisiskaitęs informacijos vartoja šį augalinį preparatą. Galima tik pasidžiaugti, kad yra galimybė apsisaugoti nuo prostatos ligų. Labai svarbu, kad ja pasinaudotų kuo daugiau vyrų. Manau, kad ir moterys dabar daug labiau rūpinasi vyrais, neleidžia jiems apkimsyti. O tai tikrai duos rezultatų.
Anonymous 2009-04-09 12:47
Gerai, kad lietuviai tokie nesavanaudžiai, bent kitais rūpinasi, net save pamiršdami. Gal informacija pasiekia ne visus vyrus, gal daugiau į tai reiktų investuoti, kad visi žinotų, jog tikrintis privalu. Jau 40 maniškis turėjo prostatos problemėlių. Jam buvo gėrybinis išvešėjimas, labai nemalonu, nes šlapintis normaliai negalėjo ir maudė nuolat. Ir sunkiai jam vaistus ėjo pritaikyt, vieniems jautrus, kiti neveikia, tai augalinį preparatą Prostamol tada patarė vartoti. Ir nebuvo jokių šalutinių poveikių, pakankamai greitai pajuto pagerėjimą. Labai dėl to džiaugiamės, nes be sveikatos nėr gyvenimo.
Anonymous 2009-04-09 12:52
Tai pasidžiaugti galima, kad lietuviai ne savanaudžiai, taip kitais rūpinasi, kad net save pamiršta, tikra tiesa Maniškis tai irgi susirūpino savimi, kai gėrybinį prostatos išvešėjimą diagnozavo. Bet lengvai išsisuko, prostamolio pavartojo kelis mėnesius, dabar pertrauką padarė. Nors aiškinau, jam kad tai augalinis preparatas ir organizmas nepripras, bet jam tas pats. Bele tik geria, ir gerai jaučiasi, tai man to ir gana.
saulenas 2009-04-10 12:22
Sveiki vyrukai ir moterys:) sia beda turiu jau antri metai:( vartoju papildus visokius na geriau jau lygtai draugelis pasiule pabandyti Peponen atseit pigiau nei prostamolis asake apie 30lt,90 kaps.gal kas bande kaip jie? Aplamai apie moliugu seklu alieju gal kas ka girdejot?Pabandysiu tas kapsules bet gal jei kas jau esate vartoje papasakokit kaip jos ten veikia ar verta gerti? Aciu jums:)
Anonymous 2009-04-11 15:06
Vat būtent. Reikia pradėti nuo savo kiemo apsišluoti ir pavyzdį rodyti. O tie žvejai ne bereikalo nufotografuoti. Mano vyrui irgi teko šio malonuo atsisakyti, kai kitas prikibo - prostatos išvešėjimas. kas kad gerybinis. Vis tiek turės prostamolį vartoti iki žilos senatvės, na bet pats kaltas, niekas ant eketės nevijo esant -15.
Anonymous 2009-04-16 14:45
Jus kamuoja prostatos išvešėjimas? Ir dar taip ilgokai? O pas gydytojus lankėtės? Tyrimus kokius rimtus darėtės? Dėl kitų vaistų tai nežinau, mano vyras tai prostamolį vartoja, man tai čia irgi žinomiausi vaistai, skirti prostatai. Sveika viskas, kas natūralu, moliūgų sėklos tikrai dar niekam nepakenkė, bet profesionaliesnė pagalba būtų medikamentinė. Mano vyras geria jau antras mėnuo, bet jau po kokių trijų savaičių pajuto, kad lengviau šlapintis, ir rečiau varo dėl to reikalo. Gydytojas apžiūrėjęs irgi pagyrė, kad prostata gerokai sumažėjusi, na, bant maniškis tai tikrai patenkintas.
Anonymous 2009-04-16 18:57
prostata musu antra sirdis vyrai saugokim ja:)
Anonymous 2009-04-17 11:53
Laba diena, vyras turi problemu su slapinimusi nakti tai mes esame bande peponen tai bent jau mums tai padejo nes sia preparatas ir skirtas palengvinti nepiktybinio prostatos padidejimo sukeltus simptomus mums gydytojas rekomendavo peponen tai gal jau gydytojai zino kurie preparatai kam skirti mums jo pasiulimas tiko.
Juozas 2009-04-27 10:42
Na va visi giria cia ta prostamol o man nuo jo jokio pagerejimo nebuvo:(, turiu sia beda kaip nepiktybinio prostatos padidejimo sukeltus simptomus tai daznas ir skausmingas slapinimasis daug ka bandes, bet siai dienai atradau vaista Peponen, jis ir daug pigesnis uz ta reklamuojama prostamoli, o man Peponen vaistas tikrai veiksmingas, dalinuosi savo patirtimi ir mintimis!
nuomonė 2009-05-21 19:59
Įdomu būtų pamatyti "tų pagirūnų" IP