Turino drobulė gali būti L. da Vinčio sukurta klastotė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aurum 2009-07-04 02:16
Tikrai tokiu yra daugybe ir asmeniskai pazistu ne viena mokslininka, kuris kiekviena sekmadieni eina i baznycia, meldziasi, tiki dievu ir jo niekaip neitikinsi, kad dievo nera. Tai imanoma tiesiog del to, jog zmogus atskyria kas tai tokio yra mokslas ir kas tai tokio religija. Jeigu kasnors negali to atskirti ir sako, kad tikras mokslininkas turi netiketu dievu, jis baisiai klysta spresdamas apie kitus is saves. Pvz. man dievas tai nera kazkoks diedukas, kuris sedi danguje ar dar kur... Dievas man - tai gryna energija, kuri yra aplink mus ir is kurios viskas yra sudaryta, net ir as pats. Dievas - tai kazkas auksciau uz mane ir tai yra tas, kuo as pavirsiu po sito gyvenimo, jeigu tinkamai elgsiuos, kad surasti pusiausvyra savo turimos energijos.
Seip 2009-07-04 03:10
"Profesorius įsitikinęs, jog radioaktyvių anglies izotopų nustatytas drobulės amžius yra neteisingas, nes naudotas mėginys buvo užterštas. " Profesorius buvo gaves restaurota drobules dali o ne originala.. Tas pats profesorius pries mirti teige, kad drobule tikra. Be to nesenai per discoveri rode apie tai
kikilis 2009-07-04 09:30
negali per tris dienas (nuo mirties iki kuno dingimo) drobulej isispausti zmogaus veidas, nes isoreje irimo procesai dar nesimato. Zarnynas jau irsta, bet oda yra atspari ir nepralaidi. Todel arba drobule yra klastote, arba Jezaus kunas niekur nebuvo dinges (is ko sukurtas "prisikelimo" mitas). Galetu mythbusteriai paimt kokia kiaule, uzdengt baltu plonu skuduru jos snuki, ir palaikyt karstoj tvankioj patalpoj tris dienas... hm.. reikia jiem pasiulyt...
kikilis 2009-07-04 09:54
tiesa rekomenduoju paziuret dokumentini filma "Lost tomb of Jesus", stipriai kritikuojamas, bet labai idomus filmas. parsisiusti galima is cia http://torrent.lt/v2/t40717-Filmai-LTU- ... VDRip-BTGT
StN 2009-07-04 10:01
Žiūrėjau kažkokį dokumentinį filmą kuris įrodinėjo, kad Jėzus nemirė. Tai yra, po nukryžiavimo jis liko gyvas, tačiau nerodė jokių gyvybės ženklų, jį į kažkokią uolą nutempė ir ten pagydė ir štai jis "prisikelia" iš niekur nieko.. Kas dėl ko.. Religija - tai silpniem žmonėm skirtas religinis pagrindas po gyvenimo prasme. Realiai, jeigu ieškant gyvenime prasmės - dauguma intelektualesnių žmonių jos neranda, o religija puikiai sukuria pagrindą po ta vieta, kur turėtų nebūt prasmės. Religingiem žmonėm kartais net nekyla klausimas - "Kas yra gyvenimo prasmė?", nes jie žino kur keliaus po mirties ir kokia jų gyvenimo prasmė, nes ją jiem sukuria religija. Pats turbūt būčiau religingas jeigu tik norėčiau eit lengviausiu keliu.
blizzard 2009-07-04 10:30
dievo kunas pradejo irti greiciau negu per 3 dienas juk jis buvo dievas... seip jeigu dievas ir butu, tai manau jis pasirodytu ir mums paaiskintu kaip viskas yra uzuot leides mums mastyti kaip tik norim ir isivaizduoti ka tik norim. pati baznycia mus veda is kelio, nes nepateikia irodymu, o tik ju sukurtus faktus. ar jus tiketumet kad zeme apvali jeigu neduotu jum irodymu siam faktui? kartais nesuprantu zmoniu kurie tiki nezinodami. as nemoku tiketi nezinodamas..
kitoks 2009-07-04 10:47
Tai gal jus Zeitgeist paziurekit ? Nekils daugiau diskusiju apie dieva.
Seip 2009-07-04 13:10
Nereikia aklai tiketi viskuo ka jums rodo, ar ka jums sako. Zeitgeist turi daug spragu, deja natsimenu nuorodos kur kosntruktiviai paneigiami daugelis "faktu" pateiktu filme. Pagrinde filme viskas paimta is konteksto ir suvartyta taip, kad atrodytu itikinamai (logiskai). Filmas yra geras tuo, kad ziuri i viska kitu (nestandartiniu) kampu. O tai savo tarpu skatina mastyma.
Urbshis 2009-07-04 13:13
tikiu tik i gamta ir jos jega..cia mano religija...tie visi budos. alahai ir jezus tas pats kaip faraonai..apsisaukeliai ir tiek...tikiu i gamta, moksla, ir zmogaus progresa..viskas del to ir didziuojos budamas Lietuviu nes senoves lietuviai lygiai taip ir tikejo i gamta...
nondescript 2009-07-04 13:29
na budizmas nera jau toks baisus dalykas. sita religija negarbina nei vieno Dievo, o ir pats Buda nelaike saves pranasu, tik skatino zmoniu dvasini progresa
Urbshis 2009-07-04 13:45
Na gerai gal budizma ir bereikalo iterpiau..tebunie jezus ir alachas..vistiek supratoto ka noriu pasakyti
špokas 2009-07-04 15:33
Šnekat kai davatkos , vėjus pezat net juokas ima . Religija buvo šūdas ir yra šūdas , jis reikalingas kad valdyti kvailą žmogų . Krikščionybė priėmė Roma , NES pamatė , kad krikščioniai yra labai pavaldūs , jeigu ji muši atsuks kitą pusę . Mano manymu atsirado debilas kuris pradėjo teigti esąs Dievo šauktas , atsirado dar didesni debilai kurie juo tikėjo ir štai turim debiliška tikėjimą(šiais laikais pašūkauk , kad esi dievo siųstas , tai pirmu reisu į psichuškę ) . Viduramžiais visi skubėjo priimti krikščionybė (taip pat ir lietuva) dėl vienintelio dalyko , kad reikėjo mažinti priešų skaičių ... O dar krikščionybė skilo į stačiatikybė dėl vienintelio dalyko, kad Konstantinopolyje buvo antras popiežius ir norėjo turėti visą valdžią ... Jeigu yra teigiama ,kad dievas yra vienas , tai kaip gali būti tiek daug religijų ? O labiausiai pradėjau nekęsti bažnyčios pamatęs dokumentinį filmą, ir perskaitęs straipnius apie KUNIGUS PEDOFILUS .
Pumper 2009-07-04 15:53
Tik pagalvokit, kiek problemų išsispręstų išnykus religijoms: jokio terorizmo, kai kurių karų, žmonių durninimo vidury baltos dienos, o ir pensijų nereikėtų kelti, nes bobutės pinigų kunigam nebeneštų.
Seip 2009-07-04 15:58
. Jei zmogus netiki i nieka, tai dar nereiskia kad jis protingas. Taigi gerbk kitu nuomones ....
Skeptikas 2009-07-04 16:16
Gal netyčia pasidomėk kiek liko gyvų žmonių, kurie kabėjo ant kryžiaus. Beje Kristui buvo perverta širdis tai dar pradėkit pasakoti, kad Jėzaus artimieji jam persodino širdį. Kas dėl tikinčių mokslininkų tai nuo 1917 m. jų skaičius nesikeičia 40 % Ganėtinai nemažai ar ne? O kas dėl visokių "špokų" viską drabstančių š tai manau, kad jie patys š. "Senovėje žmonės tikėjo į daugybė dievų, nes jie negalėjo paaiškint kodėl kažkas danguje dundi, kodėl laksto žaibai, kodėl lyja, kodėl šviečia saulė ir panašiai. Mokslas pradėjo tuos dalykus aiškinti, mažėjo ir dievų. Ateis dieną, kai bus išaiškinta, kas vyko po didžiojo sprogimo, ar dar kas ir kada, tada neliks ir paskutinių dievų"Jei taip Dawn Brown pasakė tai žinokit, jis pats bando primesti savitą "dievuką" "šventąjį moteriškumą".
kiesza 2009-07-04 21:19
istisus kelis tukstancius metu buvom pagonys o dabar 700 metu turim tiket svetimu dievu man tai dau priimtinesne religija koks budizmas ar joga kai atsisedi pamastai taisiklingai pakvepuoji rankas kojas pratampai o krikscionybe tai nueini i baznycia 300 zmoniu ir klauso ka kaip kunigas ta pati per ta pati desto..
Razer guy 2009-07-04 22:04
Kad ir fake koks skirtumas kaip jezus atrode o kaip dievas atrodo ar apie ji nieks nezino?Nes irgi galejo to jezaus paprasyt kad apie ji papasakotu, nu as nelabai daug apie dieva zinau tai krc, as asmeniskai tai jo veido tikrai nezinau tik kad sukure pasauli...
rwc 2009-07-05 02:10
Pumper, užknisi. Pats tikriausiai įtikėjęs kokia nors pseudomokslo religija, kuri nei pagrįsta moksliškai, nei priešingai nei krikščionybė duoda naudos. Kalbant apie straipsnį, pritariu Razer guy. Ir dar daugiau - kad visi garbinantys drobules ar dar kažką neturi teisės vadintis krikščionimis, kadangi jie garbina stabus. Pasakyta: neturėk kitų dievų, tik Mane vieną.
oGGis 2009-07-05 04:55
Kai tiki i dieva, didesne tikimybe kad esi geras zmogus. Daugiau gerio ir meiles. Tie kurie neigia, daznai buna pikti ir nepatenkinti. Yra tikimybe, kad dievas yra. Yra tikimybe, kad nera. Kaip man naudingiau, taip as ir pasirenku. Man religijos taipogi nepatinka. Religijose yra daug blogo, yra tiesu, kurios zemina ir niekina zmogu.
špokas 2009-07-05 15:07