Mėnulio palydovas LRO perdavė pirmąsias nuotraukas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2009-07-05 20:11
Tamsu tame menulyje visgi
Nightbringer 2009-07-05 20:21
Na? Ar amerikiečiai ištikrujų buvo mėnulyje?
M.Mantas 2009-07-05 20:59
Labai niūru. Po "malonaus" skrydžio tokie vaizdai ir iki išprotėjimo gali privest
neworld 2009-07-06 14:11
Na o paskui vaidenasi NSO
nondescript 2009-07-06 14:35
o ko jus tikejotes? kad vaizdas bus kaip sauletam havaju papludimy?
GODhack 2009-07-06 15:05
Eik tu gi cia viskas su fotoshopu padaryta as gi aiskiai matau, kad nakti menulis geltonas, o cia juoda. Visus tik apgaudineja ir viskas. Jei rusai menulyje nebuvo tai kaip amerikieciai ten galejo... neimanoma.
neworld 2009-07-06 15:28
O jeigu rimtai, tai labai abejoju, ar rusai, kurie taip viska sekė būtų tylėję, jeigu Amerikiečiai mėnulyje nebuvo.
Nightbringer 2009-07-06 22:55
Rusai būtų tokia propoganda paleide, kad dabar kekvienas pradinukas eidamas į mokykla tai žinotu. Ai, kaip aš nesupratau, juk Amerika ir Rusija papirko! http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html <------ patariu paskaityti kas tiki, kad amerikičiai nebuvo nusileide mėnulyje...
neworld 2009-07-07 00:24
Iš tikro, tai mums paprastieseims mirtingisiems tik spėliot buvo ar ne, tai žino tik tam tikri dėdės.
Tomcat 2009-07-07 00:30
Vienareikšmiškai manau, kad buvo. Mitų griovėjai daug iš tų mitų paneigė, o ir kitus galima susirast internete paneigimą arba pačiam išmastyt. Šiuo klausimu viskas priklauso nuo požiūrio manau.
GODhack 2009-07-07 00:34
Ne nu jau prasideda. Apolo 13 menulio taip ir nepasieke ir grizo atgal. Tai dedes ir avarijas klastojo gal?
neworld 2009-07-07 00:46
O kodėl gi ne, jug iš to naudos galima išpešti? Suklastoti teroro ataką prieš bokštus dvynius yra pigu, paprasta ir naudinga. Sukurti ir išplatinti kiaulių gripą brangu, tačiau irgi naudinga. Aišku mes tik galime spėlioti čia natūraliai viskas klostėsi, ar koks storas dėdė prikišo nagus prie šitų reikalų. Užbėgdamas įvykiams už akių (nes manau tau įdomu kokios naudos galima gauti), tai finansavimas. Avarija reiškia jog valdžia per daug spaudžia NASA, o pinigų trūksta. Vadinasi padidėja finansavimas.O finansai gali būti naudingi tuo, jie: 1) dalį gali pasisavinti keletą dėdžių 2) ten gali būti kuriama kas nors slapta, o žmonės ir rusijos agentai galvos jog jie susitelkę ties dar geresniu erdėlaiviu. Žodžiu versijų gali būti daug, o kaip yra iš tikro, lieka tik spėlioti. Kolkas internautų nuomone, ~70% kad buvo, ~30 kad nebuvo. Prieš metus buvo kažkur 50/50
GODhack 2009-07-07 01:09
O tai tu dar ir manai, kad NASA viska pati savavaliskai dare ir kvailino dar ir visus FTB CZV ir pan. ne nu visiskai nerealu. Visi mate kylancias raketas didesnes nei betkada anksciau? Kas ten irgi buvo fejeverkai suklastoti? ir t.t. ir pan. skeptikai sia tema viskas uz ko kabinasi tai uz savo pamastymu ir neryskiu nuotrauku, o irodymu akivaizdziu sia tema jie nenori net girdet. Man ant daugumos nuomones atvirai nusisikt. Del gripo viruso tai yra pasiulymas niekam daugiau nemiegot su kiaulem ir nereik samokslo teoriju. Del tu bokstu, tai kazin kam tada visi tie alkajiedos sau iskart garbe prisieme jei jau ne jie ta padare? Be to buvo sprogdintas pentagonas irgi. Tai kokiu psichu reikia buti, kad suorganizuot savizudiska suklastota savizudzio teroristo ataka i pastata kuriame tu pats dirbi? D
Tomcat 2009-07-07 01:22
Nepradėkim šita tema vėl diskutuot. Kaip sakiau- viskas priklauso nuo požiūrio, o internete galima rasti netik "moon hoax" bet ir "moon anti hoax".
neworld 2009-07-07 01:35
Mes patys isi puikiai žinome, ką žmonės gali padaryti dėl tam tikros pinigų sumos. Aišku kiekvienam reikia skirtingų sumų, ebt visokių žmonių yra. Antra, aš nesakau kad jie tikria nebuvo mėnulyje, aš sakau jog tokia galimybė realiai egzistuoja. Jeigu CZV butų pastėbęj klastotę, jie tikrai nebūtų tylėję, juo albiau, kad sėkmiingai užfiksuotų misijų į mėnulį buvo keletas. Dėl kiaulių gripo, tai jug labai paranku anuliuoti dolerį, kai per paskolas bus supirktos trategiškai svarbios įmonės (įtariu energetika ir maisto), tada vėl viskas prasidės nuo pradžių. Aišku šansai mažesni negu 50:50, tačiau tokia galimybė yra. Dėl tų bokštų, tai čia kas iš to išlošė ir taip labai aišku. Niekas taip egrai nesuvienija tautos, kaip didelė bendra nelaimė. Nenustebčiau, jeigu Lietuvoje kas nors susprogdintų traukinį pilną keleivių, žmonės pradėtų gerbti vieni kitus ir džiaugtis, kad gali ką gerbti. Plius padidėjo finansavimas labai stipriai į karo pramonę. Dėl Pentagono man irgi kelia abejonių, tačiau tai gali būti arba sustiprinti patį efektą, arba iš tikro tai buvo tikrasis teroro aktas. Kaip bebūtų, tik psichas suorganizuotų ataką, į pastatą, kuriame bus tuo metu. Protingi žmonės dirba slaptai, gerai organizuotai ir nenukenčia. Galu gale, čia galbūt yra viskas taip, kaip pasakojo žinių vedėja per televizorių, arba dar kita teorija. Be to išnagrinėjus visas samokslo teorijas, galima daryti prielaidas ateičiai. Sekantis teroro aktas turėtų vykti JAV (dėl dolerio), jį sukels musulmoniškos šalys, greičiausiai Pakistanas. Bus panaudotas branduolinis ginklas. Mes galime būti ramus, mes niekam nereikalingi, nebent išbandyti ginklus, kuriuos galima ir ant musulmonų bandyti.
Mitas 2009-07-07 01:40
Aš įsitikinęs, kad NASA Mėnulyje buvo. Esu skaitęs, kad jie pripažino pametę daugybę originalių vaizdo įrašų. Man sunku suvokti, kaip galima taip paprastai imti ir pamesti, ir nieko nedaryti, kad juos susigrąžinti? Juk tokioje organizacijoje turi būti dešimtys mažesnių organizacijų, kurios griežtai kontroliuoja kiekvieną visos organizacijos žingsnį. Teko girdėti apie tai, kokia politika pentagone, ten net rašiklio nuo stalo be leidimo nepaliesi. Aš manau, kad NASA niekur nieko nepametė ir nepameta, tiesiog ji yra prisidirbusi jau tiek, kad ji mažiau rizikuoja kažką svarbaus slėpdama, nei viešindama. Tarkim, kad ir kalbos apie Apollo programą ir NSO. Apie tai kalba net patys astronautai. Manau, kad šios kalbos nebe pagrindo, o tie, kurie jas skleidžia, žino, ką sako. Įsivaizduokime save jos vietoje. Nuskrendam į Mėnulį (viską tiesiogiai mato tv žiūrovai), o ten mus pasitinka ufonautai ir parodo kokius nors signalus, leidžiančius suprasti, kad mes nesam pageidaujami. Mes arba apsidžiaugsim, nes pamatėm kitą "gyvybę" arba supanikuosim, nes suprasim, kad jiems nepatinka ir nežinosim, ko galima iš jų tikėtis. O JAV, pasitraukdama iš Mėnulio, prieš visą pasaulį pasirodys, kokia ji silpna, ką demonstruoti jai nebūdinga. Taigi, tokiu atveju, jei aš būčiau atsakingas už tai, ką galima skelbti viešai ir ko ne, ir jei būčiau suinteresuotas savo šalies gerove ir reputacija ar dar kažkuo, tikriausiai, kad šį NSO faktą pasistengčiau nuslėpti. Juo labiau, kad dirbant tokioje organizacijoje kaip NASA, tą padaryti ypatingai lengva. Rodai visuomenei tai, ką jai galima žinoti, į jos kritiką nereaguoji, nes žinai, kad niekas tavęs nenubaus. Gali netgi šalia visuomenei paruoštų programų vykdyti slaptas kosmines programas. Žmogus, pakėlęs galvą į dangų, tikrai nepamatys ir nepatikrins, ką tu ten darai. Jei viešinti kažką, kas slapta, tą reikia daryti iš karto. Kai tiek metų NASA atakavo dėl tų visų NSO, o ji viską drąstiškai neigė, ta dabar, net jei ji kažką apie tai ir turi, negali to paskelbti, nes kaip ji pasiaiškins, kodėl to nepadarė iš karto arba kodėl visą laiką neigė, nors žinojo, kad yra kitaip. Kaip ten bebūtų aš 100% įsitikinęs, kad NASA Mėnulyje tikrai buvo. O dėl tų sąmokslo teorijų, tai viskas labai paprasta. Gal dalis tų įrašų iš tikrųjų netikri, bet tai dar nereiškia, kad NASA ten nebuvo. Papraščiausiai, originale yra kažkas, ko ji nenori niekam rodyti, tad originalą pasilieka ir papildomai sukuria kuo įtikinamesnę klastotę, kurią būtų galima parodyti žmonėms. Štai ir viskas.
Tir4elis 2009-07-07 10:59
Dabar kaip tik kiekvieną sekmadienį per Dicovery kanalą eina dokumentinis kur jau pabodusi reklama klykia, kad "Rodomi restauruoti-nerodyti-anksčiau nematyti" kadrai iš NASA rengtų skrydžių. Padejuojama dėl nesėkmių, pasidžiaugiama laimėjimais. Kai DIDELĖJE organizacijoje dirba daugybė mažų organizacijų turinčių nuosavą nuomonę tai gaunasi didelis bardakas ir nieko keisto, kad kažkas, kažkur, kažką taip gerai nukiša, kad niekas neberanda įskaitant ir pačius "nukišėjus" . Argi ne taip buvo subyrėjo vienas daugkartinių erdvėlaivių parsirasdamas žemėn? Tiesiog vienas padalinys neperdavė kitam informacijos nes nebuvo įpareigotas tą padaryt ir jiem nešovė į galvą to padaryt be paliepimo. Triukšmas, skandalas, bet astronautų į gyvųjų tarpą nebesugrąžinsi.. Dėl paneigimo NSO tai irgi panašu, kad daugiau teorijų nei tų matymų iš tikro. Užtenka nuslėpt pora faktų kurie buvo regėti, kažkas kažką bando interpretuot, nuteka žiupsnelis informacijos ir internete staiga nusirita didžiulė lavina versijų kas ir kaip buvo.. Tuo labiau, kad didelės organizacijos linkusios neprasidėt su tuo ko paaiškint negali. Nesolidu jei lieki asilo vietoj. Kaip ir vienu metu buvo kalbama, kad ateivių erdvėlaivis persekiojo kosminę stotį. Piktas toks, ikyrus ir niekaip nenorėjo atsiknist. Paaiškėjo, kad ten prieš kurį laiką išmestas iš tos pačios stoties šiukšlių konteineris . Nors kartais vis pasirodo įrašų kurių paaiškint neina (kad ir apie mažus objektus zyliojančius keistomis trajektorijomis) va tada "dėl visa ko" jie būna ir užslaptinami kol kas nors neranda logiško paaiškinimo kas čia buvo.
rimka 2009-07-07 11:39
o tu papasakok ka apie ja zinai, kaip ten joje dirbama?
Mitas 2009-07-07 12:40
Į tokį tavo komentarą galėčiau atsakyti: o kur google? Ar bent mėginai apie tai ką nors surasti prieš klausdamas? Nuorodos: http://www.news.com.au/story/0,23599,24 ... 62,00.html http://dsc.discovery.com/space/qa/alien ... chell.html http://www.cnn.com/2009/TECH/04/20/ufo. ... index.html http://www.ufoevidence.org/cases/case592.htm http://www.delfi.lt/news/daily/science/ ... d=14854826 Apie tai jau daug rašyta ir filmų nemažai rodyta. Šiaip, geriausia apie tai skaityti įvairiausiuose ufologiniuose puslapiuose, nes ten daugiau tiesos. Nenuostabu, kad tokios svetainės kaip balsas.lt beveik nieko apie UFO nerašo, jie saugo reputaciją. Paskui seka dug tokių komentarų "tokiais straipsniais keliat savo lygį". Bet iš tikrųjų problema ne straipsnyje, o žmonių trumparegiškume.
rimka 2009-07-07 13:48
tuose nuorodose tas pats astronautas, o daugiau be jo, kas nors is astronautu kanors panasaus kalbejo?