Faraonų kapavietes reikia saugoti nuo turistų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Justdoit 2009-08-20 13:12
Geras .. o jei tos kapavietės irgi kopijos, kurias norėjo apsaugoti dar prieš tai gyvenę žmonės ? Na vienaip ar kitaip būtų smagu pasijuokti kaip po 1000 metų atradę mūsų darytas kopijas bandys išsiaiškinti kam buvo statomi tokie statiniai ..
Nightbringer 2009-08-20 15:37
Mes gyvenam technologijų amžiuje. Jei kas norės išsiaiškinti, tai nueis i google.lt ir išsiaiškins... Bet ar tos kopijos nebus per brangios mūsų kapitalistiniame pasaulyje?
Mitas 2009-08-20 17:48
Jūs kalbat tokiais kosminiais masteliai... Gal tie, kurie gyveno tūkstančiu metų anksčiau iki mūsų, taip pat labai vertino savo pažangą ir manė, kad po tūkstančio metų niekam ji nekels abejonių? O gal tie, kurie statė piramides ir paliko krūvą raštų, taip pat buvo patenkinti savo pažanga ir tikėjo, kad po tūkstančių metų jų pažanga niekas neabejos, paskaitys raštus ir viską supras? Taigi, pagalvokime, kiek mes patys gerbiame praeitį ir tada galbūt suprasime, kiek po tūkstančio metų gerbs mūsų praeitį tas, kas bus po mūsų. Istorija linkusi kartotis.
HiTech 2009-08-20 18:20
Cia tas pats, kaip myletis su gumine moterim vietoj tikros
kionig 2009-08-20 21:32
Buvo straipsnis, kad po keliu simtu metu amerikonai jau ruosdami atominiu radioaktyviu atlieku bunkerius ir sandelius bando galvoti kaip uzrasyti ispejima, kad tai radioaktyvu bei kenksminga. Jie liktais ten apie 20 kalbu megins uzrasyti ir panasiai. (sunkokai sekasi rast si straipsni). Kazin ar vien nuo turistu sis poveikis atsiranda. Bet jis turetu tik mazai itakoti, reiketu giliau istirti tokias kapavietes, kadangi jos tais laikais buvo statomos ne is lempos, o metamatiskai ir pagalvojant apie konstrukciju patvaruma. Be to, musu zeme nera visiskai rami todel tai gali itakoti ir seisminiai virpesiai, uolienu skilimas del karscio. Uzdraus tai uzdraus. Beje, ir Vilniaus katedra skilineja, tai gal taip pat uzdraus i ja vaikscioti
lgtech 2009-08-22 21:20
ne įtakoti, o daryti įtaką.