Ateities moteris: žemesnė, putlesnė, vaisingesnė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Linksmas 2009-10-21 16:00
fuj
marazas 2009-10-21 16:18
Kas fuj? 2 cm ir 1 kg, tai aš nematau čia praktiškai jokio skirtumo...
ligonis 2009-10-21 16:39
svelniai pasakyta straipsni, galejo tiesiog imt ir sakyt - nepatrauklios . bet tai turbut yra tiesa, visos graziausios merginos tik linksminasi, ir nenori vaiku, o jei ir susilaukia - tik kokio 1 ar net 2, na o tos kurios negali linksmintis tai vaidina klaunu masinele su kudikiais (rofl)... musu pro...pro anukiai gal net netures galimybes gyventi tarp tiek graziu merginu
Tommix 2009-10-21 17:17
Nesamone visiska. Visi protingi ir mokslu besidomintys zino, jog vyrai isniks, liks tik moterys (jei zinoma zmoniu nesunaikins koxnors gamtos stebuklas). Tad jos privales igauti ir virams budingu privalumu-ugio, ir t.t. Nors zinoma niekas enizno kas bus po keliu tukstanciu metu, gal jau mes visi busim "sloinikuose" uzdaryti ir bendrausim per telepatinius irenginius ir fiziskai daryti nieko nebereiks.. Kaip bebutu, vyram sakes.
Manvydas 2009-10-21 17:20
Iš kur ištraukei?Matai aš neprotingas,bet mokslu domiuosi ir tokių nesu girdėjęs.Ir kur vyrai visi dings? Sumoteriškės? Ar išnyks,kaip rūšis? "Genetikos ekspertė Jennifer Graves tvirtina, jog vyriškoji Y chromosoma po mažu miršta ir su laiku visai išnyks. Tačiau jaudintis kol kas nėra dėl ko, rašo MailOnline, — tokie pokyčiai įvyks tik po maždaug penkių milijonų metų. Profesorė atskleidė šią bauginančią tiesą viešoje paskaitoje, vykusioje Karališkame chirurgų institute (RCSI), Airijoje. „Prieš tris milijonus metų Y chromosomoje buvo maždaug 1400 genų, bet dabar liko tik 45. Tokiais tempais Y chromosoma po penkių milijonų metų nebeturės jokių genų. O vyriškam organizmui, Y chromosoma yra privaloma“, — aiškino ji. Savo paskaitoje ponia Graves taip pat aptarė galimas Y chromosomos išnykimo pasekmes. „Žmonės negali būti aseksualūs, kaip kai kurie driežai, kadangi keli esminiai genai turi atkeliauti iš vyriškos pusės. Gera žinia ta, kad yra tam tikros graužikų rūšys — Rytų Europoje gyvenantys pelėnai ir Japonijos žiurkės — kurios neturi jokios Y chromosomos, nors sveikų vyriškos lyties pelėnų ir žiurkių tikrai yra. Tikriausiai kitas genas perėmė šią funkciją“, — samprotavo ji. Ekspertė tvirtina, kad ateityje gali atsirasti daugiau negu viena lytį lemianti sistema. Tačiau tai reikštų, kad žmonės su skirtingomis sistemomis negalėtų daugintis ir pasaulyje atsirastų dvi skirtingos žmonių rūšys." Apie šitą šneki?
Mitas 2009-10-21 17:45
Vien straipsnio pavadinimą perskaičius juokas paėmė.
kiesza 2009-10-21 18:15
o9 vyrai kokie bus ??
T 2009-10-22 09:20
Pas tyrėjus kažko karta tęsiasi 40 metų. Šiaip turėtu būti 25 - 35 metai, vidurkis kada moteris gimdo. Per 400 metų žmonės "paūgėjo" apie 20 cm, dabar jie kažko turi sumažėti 2 cm. Kad moterys bus nėščios tik 4 mėn., tai abejoju, čia greičiausiai tokie skaičiavimai, kad po kelių šimtmečių jei taip augs žmonių skaičius žemėje gyvens šimtai milijardų žmonių ar išnyks kokie Europiečiai ar Japonai. Šiaip vaikų daugiau turi sveiki ir stiprūs žmonės. Silpni vyrai mažiau susilaukia palikuonių, bet už tai stipresni vyrai "pasirūpina" daugiau moterų.
Javax 2009-10-22 12:50
nu jei kalbi apie kaima, tai savaime suprantama, kad stipresnis vyras turi didesne paklausa nes ir pluga tampyt po to gali ir siaip apginti nuo visokiu shernu