Sudarytas „Dienos po rytojaus“ žemėlapis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Separatistas 2009-10-30 15:46
šaltesni regionai labiau atšils ? kažkaip keistai :|
Tadas Cern 2009-10-30 16:04
Mokslininkai, sinoptikai ir kiti save išminčiais laikantys žmonės negali pasakyti koks oras laukia mūsų po savaitės vis pateikdami klaidingas prognozes o va čia jie žino kas bus po 60 metų. Tokio pobūdžio paistalai kaip šakėmis per vandenį. Sveikintinas noras įbauginti pasalį to pasekoje mažinant išmetamų dujų emisiją tačiau nereikia saves pateikti kaip viską žinančius ir jau ateitį numatančius. Gal užteks ir poros laipsnių nuokrypio kad golfo srovė pakeistų kryptį ir europoje prasidės ledynmetis. Tada tie mokslininkai pasakys: Ups, šito tikrai nebuvome numatę! Kita vertus viską galima žiūrėti ir su šypsena - gamtoje visur yra pusiausvyra - tad jei kažkur kris temperatūra automatiškai ji kažkur kils ir atvirkščiai tad negvenamos zonos taps gyvenamomis ir tt. O tokiu žemėlapių sudarymas yra PR neturintis nieko bendro su tikrove.
kionig 2009-10-30 16:18
Cha, jie bando varzytis su musiskiu Nagliu Sulija, kvailiai ...
Azuolas 2009-10-30 16:27
Pritariu Tadui Cern. Bandymas įbauginti visuomenę ir tiek. Apskaičiuoti visus klimato pokyčius ir su tuo susijusias pasekmes manau neįmanoma.
andre 2009-10-30 18:40
manau nuspeti ora koks bus po savaites yra sunku ,sunku ir koks jis bus po 50 metu ,plius jie viska dare turedami tikslu oru moduli koki jie isivaizduoja esanti bus.as ju atveji lyginciau su vasara,kai zinai ,kad ji bus daug siltesne negu ziema. hehe, o tadas cern pagal save yra lygiai toks pat Mokslininkas, sinoptikas ir kitas save išminčiumi laikantis zmogus, kuris nieko nesupranta, bilia, kad parasyti ,nes taip yra ,kad knisimas kitiem yra kietai.bet dabar jau ir as tokiu patapau,proto knisinetoju
HiTech 2009-10-30 21:32
...daugelyje Afrikos šalių kiltų badas. Šitas sakinys privertė mane juoktis
artas23 2009-10-30 23:02
nu gal ir gali kaskas atsitikti, renka dbr milijardus ir duodu garantija kad nieko su jais gero ir nepadarys, ka gamta nores ta ir padarys, senai jau reikejo susimastyti ir pradeti atsisakyti ismetamo anglies dvideginio i ora, ir leisti elektromobilius i rinka, ka jau greitai ir isleis.
Sauuul 2009-10-31 11:04
Vystyti biotransporta o ne elektromobilius reikia... Elektromobilius vistiek krauti reikiA O CIA PADIDEJUS ELEKTROS SUVARTOJIMUI tik padides co2 kiekis...
Azuolas 2009-10-31 15:03
Biotransportas tai arkliai? Rašė jau technologijose apie biodegalų taršą: http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 0/2805&l=4 O elektros energiją galima gaminti iš atsinaujinančių šaltinių, arba atomines elektroines statyti.
Nerkashis 2009-10-31 16:24
Vienas pliusas tokių paskalų yra. Visgi tikslas ekologija. Bent jau tai paskatins eko transporto vystymą. Gal būt gamyklos, fabrikai bus priversti naudoti kokius tai filtrus, mažinti gėlo vandens suvartojimą gamyboje, ieškoti būdų kaip po gamybos palikti kuo mažiau teršalų it t.t. Minusas, kad eilinį kartą kažkas gaus gerai pasipelnyt.
Tir4elis 2009-11-01 11:22
Aišku kažkas iš to bizniuką pasidarys, bet tokia jau ekonomika, be pelno niekas nieko nedaro. Belieka tikėtis, kad tokie žemėlapiai nors kiek paspartins elektromobilių vystymą ir greitesni normalių mašinų pristatymą vartotojams.
PrjctCore 2009-11-02 10:36
na shitas straipsniukas tai pievos... naftininkai ir toliau maitins mus benzinu ir nieko chia nepakeisi. juokingiausia kaip jie isteigia zhliuosius departamentus savo kompanijose. tarkim BP turi toki ir Exxon Mobil turi toki ir net Totalas dirba ten 20 zhmoniu - loshia kortom solitara ir psio akiu dumimas - ekologija naftininku biznis - kaip pakelti kuro kaina ? na pamastykim - o gi pasakom jei nenaudosim filtru tai visi numirsime !!! tada valstybe pasirashys nuosprendi idiegti filtrus - naftininkai idiegs iskaichiuodami ishlaidas i naftos kaina - galiausiai barelis pabrangs - reishkia bus naudinga siekti naftos ten kur tai labai brangu padaryti - giliuose vandenyno daubuose ar shiauriniuose rajonuose. o visa tai apmokesime mes valio visagaliam benzinui, V8 varikliams ir miestiniams dzhipams skirtiems mazhoms sheimoms !!!!