[Žinios trumpai] Paranoja pasiekė neregėtas aukštumas: specialios tarnybos renka V. Putino išmatas, bet tai daroma neatsitiktinai  (0)

Kai Putinas dar galėdavo išvažiuoti iš Rusijos ir su juo dar susitikdavo pasaulio lyderiai, į keliones jį lydėdavo specialiai paskirti FSB pareigūnai, kurių užduotis - Putino išmatų ir šlapimo rinkimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai paskelbė „Paris Match“ žurnalistai, bet iš tikrųjų apie tai buvo kalbama ir anksčiau. Buvo manoma, kad Putinas bando nuslėpti savo biologinius duomenis - dėl tos pačios priežasties į Maskvą atvykęs Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas nesityrė dėl COVID-19. Tačiau išmatų ir šlapimo rinkimas yra pakankamai ekstremalios priemonės.

Putino šlapimo ir išmatų rinkimas vykdytas ir 2017 metais Prancūzijoje, ir 2019 metais Saudo Arabijoje, ir, beveik garantuotai, kitose jo aplankytose šalyse. Teigiama, kad Putino gamtines atliekas renka vienas iš jo apsaugininkų. Viskas supakuojama į maišelius, sudedama į lagaminą ir iškeliauja į Rusiją. Bet kodėl?

Žurnalistai teigia, kad Rusija tiesiog slepia informaciją apie savo lyderio sveikatos būklę. Tai nebūtinai patvirtina vis girdimus gandus, kad Putinas serga vėžiu. Tiesiog jis nenorėtų, kad užsienio valstybės žinotų apie jo sveikatą. Jei ta sveikata yra prasta ir Putinas artėja prie mirties, kitos šalys galėtų tuo pasinaudoti ar bent jau pasiruošti valdžios kaitai Rusijoje.

 

Taigi, renkamos Putino išmatos. Ar tai daro kiti pasaulio lyderiai? Na, sunku pasakyti. Kitose šalyse vadovų kaita yra normalus ir dažnas dalykas, todėl sveikatos būklės informacija nėra tokia slapta. Putinas turi praktiškai garantuotą vietą Rusijos vadovo pozicijoje, nes po konstitucijos pakeitimų gali likti prezidentu iki 2036 metų. Todėl jo sveikatos būklė labai domina Rusijai „nedraugiškas“ valstybes.

(12)
(3)
(9)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: