Rusijos žurnalistė pasakė, kada Kremliuje įvyks didžiulis susirėmimas – „galvos tikrai kris“  ()

Kai tik frontas Ukrainoje pasislinks prieš Rusijos armiją, Kremliuje prasidės didelis generolų ir Rusijos Federacijos vadovo Vladimiro Putino susirėmimas, įsitikinusi Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija nepajėgs išlaikyti fronto Ukrainoje. Kai tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukaups pakankamą kiekį vakarietiškos ginkluotės ir pradės kontrpuolimą, Rusijos kariuomenė subyrės.

Tada prasidės didysis susirėmimas Kremliuje. Tokias prognozes per TV kanalą „Ukraina 24“ paskelbė Rusijos žurnalistė Julija Latynina.

Ji atkreipė dėmesį į tai, kad „specialiosios operacijos“ vadovybės valymus Rusijos Federacijos vadovas Vladimiras Putinas vykdo švelniu formatu. Jis tiesiog tyliai pakeičia vienus generolus kitais.

Greičiausiai procesas bus radikalizuotas, mano žurnalistė. Ji tikisi, kad netrukus prasidės atviras „karas“ tarp Putino ir generolų.

„Galvos tikrai kris, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos imsis kontrapuolimo. Ir tada ne tik V. Putinas nušalins generolus. Klausimas, kas ką pašalins. Galbūt V. Putinas generolus, kad apkaltintų juos dėl nepavykusio puolimo. O gal ir V. Putiną generolai?“, – savo nuomone dalijosi J. Latynina.

 

Anksčiau „Dialog.ua“ pranešė, kad, anot karybos eksperto O. Ždanovo, Maskvoje bręsta valstybės perversmas. Priežastis buvo RF ginkluotųjų pajėgų pralaimėjimas netoli Belogorovkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: