[Žinios trumpai] Į griovį rėžėsi okupantų Z sunkvežimis - ukrainiečių reakcija viską pasakantį (Video)  ()

Netoli Chersono į griovį nuvažiavo okupantų sunkvežimis. Tai nėra neįprasta - rusai dažnai patenka į įvairias avarijas, nesusijusias su aktyviais karo veiksmais. Tačiau vietinių reakcija į šią avariją parodė, kad okupantams čia niekada nebus lengva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Senas Z raidėmis pažymėtas sunkvežimis rėžėsi į griovį, apsivertė ir buvo stipriai sumaitotas. Jį užfiksavo vietos gyventojai. Jų pokalbis buvo gana aiškus.

Vaikas: „Kodėl niekas nepadvėsė?“

Mama: „Gaila... gaila...“

Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis šį atvelį laiko reikšmingu. „Nepaisant to, kaip įnirtingai okupantai rėkia apie „prigimtinę rusų“, tikrasis požiūris į juos regione yra neapykantos ir pasišlykštėjimo mišinys. Populiacija yra prieš juos nusiteikusi“, teigia žurnalistas.

Chersono sritį rusai užgrobė pakankamai lengvai ir dabar girdima, kad ją Rusija ketina aneksuoti. Dažnai kalbama apie būsimą referendumą, kurio Rusija, aišku, neturi teisės rengti ir kurio rezultatus, aišku, suklastotų. Tačiau žurnalistas Christo Grozevas teigia, kad Kremlius iš tikrųjų planuoja panaudoti Chersoną kaip derybų objektą - tikriausiai sutiktų atiduoti Chersoną mainais į Krymo pripažinimą Rusijai, Donbasą ar kitas žemes.

(33)
(0)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: