Gandai skelbia, kad Kremlius panikoje: po nesėkmingos operacijos Putinas paniro į komą, skubiai ieškomas įpėdinis  ()

Putinas komoje, artimiausia aplinka stengiasi nuslėpti šį faktą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-16 Gandai skelbia, kad Kremlius panikoje: po nesėkmingos operacijos Putinas paniro į komą, skubiai ieškomas įpėdinis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po nesėkmingos vėžinio auglio pašalinimo operacijos, Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ištiko koma. Manoma, kad jis  dabar yra reanimacijoje, jo gyvybę palaiko aparatai. Apie tai pranešė interneto leidinys „Obozrevatel“, remdamasis neįvardintais žvalgybos šaltiniais.

Remiantis pateikta informacija, Rusijos prezidento smegenys prarado kamieninius refleksų slopinimo požymius, dėl kurių sumažėjo jautrumas skausmui.

Pranešama, kad Putino aplinka, greičiausiai, nusprendė nuslėpti faktą, kad Rusijos prezidentas yra destruktyvios komos būsenoje, kol Kremlius nuspręs, kas taps jo įpėdiniu. O iki to laiko viešumoje pasirodys dubleriai, siekiant sukurti žiniasklaidai reikalingą įvaizdį.

Taip pat pranešama, kad artimiausiu metu Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas planuoja kreiptis į Turkijos prezidentą Erdoganą su prašymu paskelbti Putino ir Ukrainos prezidento Vladimiro Zelenskio susitikimą, kuriame dalyvaus ir Turkijos vadovas.

Tačiau yra tikimybė, kad valstybių vadovų susitikimas neįvyks dėl rizikos atskleisti Putino pakeitimą dubleriu. Siekdama rasti oficialią priežastį atsisakyti susitikimo, Rusijos pusė nori apkaltinti Ukrainą neva nekonstruktyvia prezidento Zelenskio pozicija. Ir už tai Kyjivui bus iškeltos akivaizdžiai nepriimtinos sąlygos.

 

Žurnalistai mano, kad informaciją apie Putino fizinę sveikatą bus galima patikrinti, kai Maskva vėl pradės komentuoti Rusijos ir Ukrainos derybų atsisakymo priežastis valstybių vadovų lygiu.

Anksčiau buvo pranešta, kad, anot buvusio naftos ir dujų bendrovės „Jukos“ vadovo Leonido Nevzlino, informacija apie prezidento Vladimiro Putino ligą yra ne kas kita, kaip planuojama speciali FSB operacija. Nevzlinas mano, kad mintis apie kritinę Rusijos Federacijos prezidento būklę yra naudinga pirmiausia pačiam Putinui ir jo aplinkai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(13)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: