[Žinios trumpai] Po Ukrainos „Harpūno“ smūgio Juodoji jūra akimirksniu ištuštėjo: skelbia, kas nutiko Rusijos karo laivams  ()

„Harpoon“ raketoms pataikius į Rusijos Juodosios jūros laivyno vilkiką, okupantai suprato, kad būti atviroje jūroje pavojinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos yra priverstos „slėpti“ savo laivus po to, kai Ukrainos karinis jūrų laivynas apšaudė jų laivą Juodojoje jūroje.

Taigi, kaip tapo žinoma, sunaikinus gelbėjimo vilkiką „Vasilijus Bekh“ Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno laivai išplaukė iš atviros jūros arčiau laikinai okupuoto Krymo pusiasalio pakrantės.

Rašistai nusprendė ne tik pasitraukti saugiu atstumu, už priešlaivinių raketų pasiekiamumo zonos.

Priminsime, kad Ukrainos karinis jūrų laivynas nuskandino Rusijos vilkiką „Vasilijus Bekh“ – rusų laivo ataką priešlaivinėmis raketomis „Harpoon“ patvirtino visų pirma „The Washington Post“ žurnalistas Danas Lamotas, remdamasis savo šaltiniais Pentagone.

 

Be to, jis pažymėjo, kad į laivą pataikė Amerikoje pagamintos raketos, tačiau jos nebuvo pristatytos į Ukrainą iš JAV. Tuo pačiu metu Odesos regioninės valstybės administracijos vadovas Maksimas Marčenko sakė, kad vilkikas „Vasilijus Bekh“ nuskendo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(1)
(88)

Komentarai ()