[Žinios trumpai] Ukraina dramatiškame oro mūšyje numušė Rusijos raketas – efektingą vaizdą užfiksavo liudininkas (Video)  (1)

Socialiniuose tinkluose plintančiuose vaizdo įrašuose matomas momentas, kai Ukrainos oro gynyba numušė šešias Rusijos raketas, nukreiptas į Dnipro miestą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klipai, kuriais Kijeve įsikūrusi Ukrainos naujienų agentūra UNIAN pasidalijo „Telegram“ pranešimų programoje, rodo, kad raketos buvo perimtos ore.

Dniepropetrovsko srities karinės administracijos vadovas Valentynas Rezničenka „Telegram“ įraše sakė, kad Rusija antradienio rytą paleido septynias raketas į Dnieprą.

„Šio ryto raketų ataka prieš regioną: mūsų „kaimynas“ paleido į mus septynias „draugiškas“ raketas! rašė Rezničenka. „Šešias iš jų mūsų kariškiai numušė virš Dnipro miesto ir Sinelnykų rajono“.

„Ukrinform“ duomenimis, sulaikytos Rusijos raketos nuolaužos sukėlė gaisrą, kurį užgesino ugniagesiai. Apie aukas nepranešta.

Kijeve leidžiamas laikraštis „Gazeta“ pranešė, kad apie 4 valandą ryto vietos laiku Dnipro miestą ir netoliese esantį Charkivą supurtė sprogimai.

Dnipro mieste buvo pranešta apie mažiausiai šešis sprogimus, pranešė laikraštis, pažymėdamas, kad buvo suaktyvinta Ukrainos orlaivių gynybos sistema.

 

Antradienį apie 3.30 val. visoje šalyje nuaidėjo įspėjamosios oro antskrydžių sirenos, o apgyvendintų vietovių gyventojai buvo paprašyti laikinai pasilikti slėptuvėse, rašo „Gazeta“.

Dnipro taikinys įvyko praėjus savaitei po to, kai Rusijos raketos atakavo miestą iš Juodosios jūros. Ukraina pranešė sulaikiusi ir numušusi keturias raketas birželio 28-osios vakarą.

Rezničenka sakė, kad ataka sunaikino geležinkelių infrastruktūrą ir pramonės įmonę Dnipro mieste, o gyventojai buvo įstrigę po griuvėsiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: