[Žinios trumpai] Rusija skelbia beprotišką žinią: NATO lėktuvai padėjo atakuoti Naująją Kachovką (Video)  (4)

Rusai padarė išvadas, „ištyrę“ skrydžių sekimo tarnybos „Flightradar“ duomenis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandinio leidinio „lenta.ru“ darbuotojai teigė, kad liepos 11 d., kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos karinius sandėlius Naujoje Kachovkoje, į dangų kilo ir keli NATO lėktuvai. Jų išvados pagrįstos „Flightradar“ skrydžių sekimo tarnybos duomenų analize.

Propagandistai teigia, kad amerikietiškas žvalgybinis bepilotis lėktuvas „RQ-4 Global Hawk“ pakilo iš karinės bazės Sicilijoje liepos 11-osios naktį ir buvo virš Juodosios jūros maždaug nuo 4:00 iki 22:00. Be to, nuo 18:00 iki 19:30, buvo pastebėtas JK žvalgybinis lėktuvas „Boeing RC-135“, pakilęs iš RAF bazės, esančios Vadingtono rajone.

Tą pačią dieną, nuo 12.30 iki 17.00, Ukrainos ir Rumunijos pasienio zonoje buvo pastebėtas amerikietiškas  karo lėktuvas „EP-3E Aries II“, atskridęs iš Kretos aerodromo. Šiame sektoriuje taip pat buvo pastebėtas Liuksemburgo orlaivis „Boeing E-3A Sentry“.

 

Pasak Odesos srities karinės administracijos pirmininko Serhijaus Bračiuko, liepos 11 d. dieną, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė Rusijos amunicijos sandėliams ir okupantų vadavietėms, įrengtoms okupuotose Luhansko, Zaporožės ir Chersono sričių teritorijose šešis kartus. Naujoje Kachovkoje amunicijos sprogdinimas sandėliuose tęsėsi daugybę valandų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(7)
(83)

Komentarai (4)