[Žinios trumpai] Rusija isteriškai reikalauja derybų - Kremliuje kyla suvokimas apie visišką pralaimėjimą (Video)  (5)

Politologas įsitikinęs, išpuolis prieš Odesos uostą ne tik spjūvis Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui į veidą, jis liudija ir Kremliaus kerštą už tai, kad Ukraina nesutiko su paliaubomis Chersono regione.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kare prieš Ukrainą jau įtraukta 85 % karių. Imama suvokti pralaimėjimo neišvengiamumą. Dabar, manoma, užpuolikai reikalaus derybų.

Tokią nuomonę televizijos kanale „FREEDOM“ išsakė rusų politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis.

„Tai rodo, kad Rusija pralaimėjo karą ir neturi strateginės perspektyvos. Ar matote, kaip isteriškai Maskva  reikalauja derybų. Vakar Lavrovas stumdė „mūsų Reicho“ sienas į Varšuvą ar Londoną, o šiandien sako, kad reikia skubiai atnaujinti derybas“, - sako Piontkovskis.

Politologas įsitikinęs, išpuolis prieš Odesos uostą ne tik spjūvis Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui į veidą, jis liudija ir Kremliaus kerštą už tai, kad Ukraina nesutiko su paliaubomis Chersono regione.

 

Ekspertas mano, kad Putino galvoje visiškas balaganas, nes jo veiksmai prieštarauja vienas kitam, pavyzdžiui, smūgiai Odesai ir pasiūlymai deryboms. Anot jo, šio „spjūvio į veidą“, R. T. Erdoganas Putinui neatleis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(3)
(155)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: