[Žinios trumpai] Paaiškėjo, kokios yra dvi griežtos sąlygos, norint patekti į „Wagner” – teistumas nevaidina jokios įtakos  (1)

Dabar patekti į „Wagner“ smogikų gretas lengviau nei lengva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietiniai Kirgizijos gyventojai yra verbuojami dalyvauti „specialiojoje operacijoje“ – jiems žadama 240 000 rublių (4000 eurų) per mėnesį ir supaprastinta tvarka gauti Rusijos Federacijos pilietybę.

Maskva ir Sankt Peterburgas „paliekami ramybėje“ Putino „specialiojoje operacijoje“. Turtingiausių Rusijos Federacijos miestų šauktiniai, kaip ir likusieji megapolių gyventojai, negreit pajus tikrąjį Rusijos kariuomenės nuostolių mastą kare prieš Ukrainą. Taip yra todėl, kad Kremlius nusprendė pirmiau į karą mesti skurdžiausių Rusijos regionų gyventojus, o dabar ėmėsi sąjungininkų Uzbekistano ir Kirgizijos.

„MediaHub“ žurnalistai pasakojo , kad Uzbekistano ir Kirgizijos visuomenėje buvo skelbiami pranešimai apie įdarbinimą tam tikroje Rusijos privačioje saugos įmonėje. Pretendentai telefonu informuojami, kad apsaugininko darbas nebeaktualus, tačiau yra ir kitas pasiūlymas – „atlikti užduotis specialiųjų operacijų zonoje“. Sąlygos skurdžioms posovietinėms šalims, kurios gyventojai dėl sankcijų liko be darbo Rusijos Federacijoje, yra daugiau nei viliojančios. Per mėnesį už darbą žadama 240 000 rublių (4000 eurų), o už šešių mėnesių stažą – pagalba gauti Rusijos pilietybę.

 

Priėmimo sąlygos minimalios: karinio rengimo nereikia, teistumas neturi įtakos. Bet privaloma ištrinti visas paskyras socialiniuose tinkluose ir naudoti telefoną be fotoaparato. Visi pretendentai kviečiami į Molkino ūkį netoli Krasnodaro. Prieš šešerius metus žiniasklaida rašė, kad ten įsikūrusi „Wagner“ bazė ir įdarbinimo centras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(10)
(14)

Komentarai (1)