[Žinios trumpai] Pagaliau Rusijoje prasideda nepasitenkinimo banga! Šimtai Rusijos kariškių šeimų reikalauja Putino „pagaliau pasakyti tiesą“  ()

Daugiau nei 100 Rusijos karių šeimų kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną su reikalavimu surasti jų artimuosius ir draugus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prasidėjo! Ukrainoje dingusių rusų užpuolikų šeimos pareikalavo iš V. Putino tiesos. Rusai pradeda įgauti drąsos ir ima kelti reikalavimus savo prezidentui. Pirmieji šimtai Rusijos kariškių šeimų kreipėsi į Vladimirą Putiną su reikalavimu surasti sūnus, vyrus ir brolius, esančius Ukrainoje, kovos zonoje, rašo „Sever.Realii“.

Buvęs Nacionalinės policijos pirmininko pirmasis pavaduotojas Viačeslavas Abroskinas „Facebook“ rašo, kad dauguma šeimų Rusijoje, kurių artimieji dingo kare, yra įbaugintos ir bijo susisiekti su Rusijos valdžia.

„Patikimai žinoma, kad 70 % Rusijos kariškių, trumpam atsigavę Rusijos Federacijoje, įvairiais pretekstais atsisako grįžti į Ukrainą. Atsisakančiųjų kasdien daugėja, todėl RF karinė vadovybė paprastiems kariniams daliniams skiria Rusijos gvardiją, specialiuosius policijos dalinius ir, žinoma, iš kitų regionų; jei kariškiai iš Buriatijos – yra dalinys iš Krasnodaro krašto“, – komentuoja V. Abroskinas.

 

Taip pat yra daug fizinio smurto ir egzekucijų pavyzdžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(1)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: