[Žinios trumpai] Kerštas už Olenivką: Ukrainos aviacija galingai smogė okupantams  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių oro pajėgų šturmo lėktuvai bent šiek tiek atsilygino Rusijos okupantams už Olenivkos tragediją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingi oro antskrydžiai buvo vykdomi keliomis strateginėmis kryptimis, naudojant įvairias raketas ir bombas. Tai teigiama Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų pranešime.

„Buvo sunaikinti du lauko šaudmenų sandėliai, dvi kuopos bazės, iki dvidešimties vienetų šarvuotos kovinės technikos, dešimtys orkų“, – rašoma pranešime.

Karinių oro pajėgų naikintuvų ir priešlėktuvinių raketų būriai toliau patruliuoja Ukrainos kontroliuojamoje oro erdvėje. Oro pajėgų priešlėktuvinių raketų padalinys sunaikino kitą taikinį - operatyvinio-taktinio lygio nepilotuojamą orlaivį „Orlan-10“.

„Iziumo srityje vyko atakuotas okupantų naikintuvas „Su-30SM“, kuris atakavo mūsų šturmo lėktuvą „Su-25“. Deja, Rusijos naikintuvo numušti nepavyko dėl didelio atstumo. Tačiau dėl priešlėktuvinės gynybos darbo „Su-30“ buvo nuvytas, o tai leido užbaigti mūsų antžeminę ataką“, – rašoma pranešime.

(258)
(5)
(253)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: