[Žinios trumpai] Orkų sandėlių naikinimas duoda vaisių! „Visą orda“ savaeigių pabūklų pritrūko šaudmenų, privažiavo arčiau ir čia užvirė pragaras  ()

Rusijos armijos artilerija pateko į Ukrainos savaeigių 155 mm pabūklų veikimo zoną ir buvo nugalėta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl aktyvių reaktyvinių sviedinių trūkumo viename iš fronto sektorių Rusijos savaeigiai pabūklai buvo priversti prisiartinti prie fronto, kad pasiektų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Tačiau jiems pasistūmėjus į priekį, Rusijos artilerija pateko į Ukrainos savaeigių pabūklų veikimo zoną ir buvo sunaikinta.

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė vartotojas „Sėkmės kareivis“.

Paskelbtais duomenimis, Ukrainos kariams pavyko sunaikinti „visą ordą“ rusiškų savaeigių pabūklų, kurios po rusų klaidos buvo apšaudytos tarsi pratybose.

„Strateginių pergalių vaisiai. Supergalia pritrūko ARS (aktyvių raketinių sviedinių) vienam iš pabūklų. Liko tik įprasti sviediniai (atstumas trumpesnis), todėl jiems reikia judėti arčiau. Ir tada savaeigių ginklų būrys varė kaip pratybose. Skanaus“, – sakė „Twitter“ naudotojas.

 

Pranešime pažymima, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė buvo įmanoma dėl anksčiau pasiektų strateginių pergalių, kurios greičiausiai buvo susijusios su kelių dešimčių sandėlių su Rusijos artilerijos sviediniais sunaikinimu.

(153)
(1)
(152)

Komentarai ()

Susijusios žymos: