[Žinios trumpai] Pulkininkas paviešino, kokią informaciją griežtai uždraudė skleisti Ukrainos generalinis štabas – štai kodėl pranyko naujienos apie HIMARS  ()

Karo ekspertas Vladislavas Selezniovas televizijos kanalo „Pryamiy TV“ eteryje atvirai pasakė, kokia informacija dabar negalima dalytis per žiniasklaidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladislavo Selezniovo interviu televizijos kanalui „Pryamiy TV“ galite pamatyti „YouTube“ tinkle.

„Apie kokią informaciją dabar negalite kalbėti. Matau Gynybos ministerijos ir Generalinio štabo vidaus leidinius. Mūsų kariuomenės vadovybė labai primygtinai reikalauja, kad mes neinformuotume apie HIMARS klasės ginklų MLRS kovinį panaudojimą ir jų naudojimo pasekmes“, – žiūrovams pasakojo patyręs kariškis.

Po to Vladislavas Selezniovas paaiškino, kodėl yra toks tam tikros informacijos skleidimo apribojimas: „Manau, kad tai yra dėl to, jog rusai labai atidžiai medžioja šias daugkartinio paleidimo raketų sistemas. Galbūt tokiu būdu Ukrainos generalinis štabas bando išsaugoti šiuos daugkartinius raketų paleidimo įrenginius, kurie yra labai svarbūs raketų smūgiams į Rusijos okupantų pozicijas iki 80 kilometrų atstumu. Manau, kad tai visiškai pagrįsta ir suprantama.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(144)
(4)
(140)

Komentarai ()