[Žinios trumpai] Maskva pradėjo ORDLO samdinių naikinimą: kas vyksta?  ()

Arestovičius mano, kad Maskva pradėjo naikinti „LLR/DLR“ grupuotes, kad jos netrukdytų būsimiems susitarimams su Kyjivu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra tik vienas savižudiško Rusijos kariuomenės elgesio Donecko kryptimi paaiškinimas. Maskva, kaip patrankų mėsą svaidanti samdinius į mirtį, ruošiasi būsimam konflikto užbaigimui.

Tokią nuomonę rugpjūčio 6-osios vakarą „YouTube“ kanalo „Feigin LIVE“ eteryje išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Pažiūrėkite į tą beprotybę, kuri vyksta nuo Avdijivkos iki Marinkos, į šiuos beviltiškus puolimus Peskyje. Šis frontas buvo visiškai perduotas taip vadinamai „LLR/DLR“, ten nėra rusų. Jie žudosi įtvirtinimuose, kurie buvo kuriami 8 metus... Maskva tiesiog fiziškai juos nurašo, kad jų nebūtų“, – sakė Arestovičius.

Jis pažymėjo, kad „LLR/DLR“ yra labiausiai ideologiški Rusijos kariuomenės elementai. Pastaruosius 8 metus jie buvo aktyviai treniruojami būtent priešintis Ukrainai.

„Kodėl mums reikia nurašyti savo ištikimus sąjungininkus, kurie 8 metus buvo mokomi kovoti, o paskui kvailai išmesti į skerdimą? Gal jie tapo Maskvos problema? Nes jie nepriims susitaikymo su Ukraina. Jie yra ideologiniai. Maskvai reikia mažiau motyvuotų žmonių... Tai reiškia, kad jie jau nubrėžė sau didelius įvykius, iš kurių dalis, ko gero, yra derinimai ir kompromisai su Ukraina, o dalis – galimos komplikacijos Rusijos Federacijos viduje. Šių žmonių jiems nereikia, jie turi mirti. Juos nurašo iki nulio“, – aiškino Arestovičius.

 

Jis įsitikinęs, kad tuo pačiu tikslu Rusijos Federacija kuria vadinamuosius „nacionalinius batalionus“ Rusijos viduje ir meta juos į mūšį. Taigi Maskva išnaudoja pasyvųjį elementą šalies viduje, kuris ateityje gali aktyviai dalyvauti pilietiniame kare Rusijos Federacijoje.

„Taip akivaizdu. Kaip jie to nesupranta? Matyt, mūšio įkarštyje. Nėra laiko sustoti ir galvoti. Jeigu tave ima ir meta į tokias pozicijas, kurių užimti akivaizdžiai neįmanoma, o jeigu ir užima, jos nieko kariškai neišsprendžia, vadinasi, tai aiškiai turi kažkokią intenciją“, – teigė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: