[Žinios trumpai] Melitopolio partizanai žiauriai pamokė „referendumo komisiją“ - neliko nieko, kas norėtų užsiimti referendumo organizavimu!  ()

Laikinai Rusijos okupuotose teritorijose Ukrainą išdavę kolaborantai gauna tai, ko nusipelnė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos partizaninis judėjimas ir toliau džiugina naujienomis iš savo fronto: įsibrovėlių bendrininkai pradeda mokėti už išdavystę dar prieš Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms išvalius žemę nuo ginkluoto priešo.

„Telegram“ kanalas „RIA Melitopol“ pranešė, kokia bausmė užklupo du „rusiškojo pasaulio“ mylėtojus. Partizanų veiklos priežastimi buvo įsibrovėlių siekis surengti pseudoreferendumą dėl prisijungimo prie Rusijos.

Melitopolio gyventojai paragino Ukrainos ginkluotąsias pajėgas sulyginti pastatą kartu su visais susirinkusiais  su žeme. Tačiau tuomet jie ėmė veikti patys. Michailovskio rajone rugpjūčio 8-osios naktį du okupantų kolaborantai, priklausę „referendumo rengimo komisijai“, netikėtai susidūrė su aštriu daiktu ir patyrė durtinių sužalojimų. Vietos gyventojų teigimu, išgyveno tik vienas. Statytinė okupantų administracija patvirtino išpuolį ir paskelbė sulaikę atpirkimo ožį - „kaltininku“ pripažintas pirmasis gatvėje pagautas vyras.

 

Socialiniuose tinkluose vietos gyventojai primena, kad kolaborantų niekas nemėgsta, o Rusijos Federacija pirmai progai pasitaikius juos tiesiog išmes kaip nereikalingus.

Beje, po to, kas nutiko, „komisijos pirmininkui“ ir kitiems kolaborantams, neatsirado norinčių užimti jų vietas. „Išdavikai bijo! Kaip jie bijo! Tai tokia skani užuomina visiems kolaborantams!“ - Melitopolio gyventojai rašo internete.

(225)
(2)
(223)

Komentarai ()

Susijusios žymos: