[Žinios trumpai] Skelbiama, kad visame fronte tuoj prasidės pagrindiniai mūšiai - artimiausiu metu bus itin karšta  ()

Žvalgybos duomenimis, rugpjūtis-rugsėjis bus itin svarbus periodas tolesniam karo veiksmų fronte vystymuisi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrejus Jusovas. Jis pažymėjo, kad Ukrainos pajėgos išlaisvins visas okupuotas teritorijas, todėl artimiausiu metu aštrūs įvykiai klostysis visame fronte. Anot Jusovo, Rusija vis labiau tolsta nuo Putino užsibrėžtų pasaulinių tikslų.

„Visoje kontakto linijoje matome aktyvius karo veiksmus. Faktas, kad Rusija išves savo karius iš Ukrainos teritorijos, kol jie nebus pasiruošę kalbėtis, ir Ukraina išvaduos visas savo teritorijas, kurias užėmė priešas. Artimiausiu metu bus aštrūs įvykiai visame fronte. Mes nekalbame apie datas. Bet dabar daug kalbama apie Nepriklausomybės dieną ir į šį faktorių reikia atsižvelgti“, – sakė J. Jusovas.

Jusovas pažymėjo, kad Ukrainos karinė žvalgyba jau seniai pranešė, kad rugpjūtis ir rugsėjis bus itin svarbūs mėnesiai tolesnei karo veiksmų plėtrai visame fronte. Anksčiau Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas sakė, kad Rusija šiuo metu yra sukaupusi 115 batalionų-taktinių grupių karui prieš Ukrainą. Tai yra iki 135 tūkstančių žmonių, tačiau ne visi jie yra profesionalūs kariai.

(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: