„The New York Times“ gavo slaptą informaciją: elitinis Ukrainos dalinys visiškai slapta smogė Krymui, pasekmės baisios (Video)  ()

Žurnalistai, remdamiesi anoniminiu Ukrainos politiko pareiškimu, teigia, kad rugpjūčio 16 dieną šiaurinėje okupuoto Krymo dalyje įvykę sprogimai buvo elitinio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio, veikiančio Rusijos ginkluotųjų pajėgų užnugaryje, darbas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 16-osios rytą nuaidėję sprogimai amunicijos sandėlyje, okupuoto Krymo Džankojaus regione, buvo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų elitinio padalinio, veikiančio agresoriaus užnugaryje, darbas. Tai anonimiškai pareiškė vienas aukšto rango Ukrainos pareigūnų, praneša „The New York Times“.

Sprogimai šaudmenų sandėlyje šiaurinėje Krymo dalyje įvyko antradienį, rugpjūčio 16 d., apie šeštą valandą ryto.

Be šaudmenų sandėlio, apgadinta elektros pastotė ir geležinkelio bėgių ruožas. Savo ruožtu Rusijos gynybos ministerija sako, kad tai sabotažas.

Ukrainos valdžia oficialiai atsakomybės už išpuolį neprisiėmė, tačiau prezidento biuro vadovo patarėjo Michailo Podoliako paskelbtoje žinutėje yra aiški užuomina:

 

„Demilitarizacija veikia“, – sakė jis.

„Priminimas: normalios šalies Krymas tai - Juodoji jūra, kalnai, poilsis ir turizmas, o Rusijos okupuotas Krymas – sandėlių sprogimai ir didelė įsibrovėlių bei vagių mirties rizika“, – sakoma pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: