Sukrėtimas Kremliuje: įtakingas kanalas skelbia, kad Putinas gavo pranešimą apie realius Rusijos nuostolius, skaičiai baisesni nei skaičiuoja Ukraina!  (9)

Rugpjūčio 20-osios rytą Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gavo preliminarų pranešimą apie Rusijos okupacinių pajėgų nuostolius Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“. Informacija turi būti patvirtinta.

Anot šaltinio, ataskaitoje 48 745 žmonės buvo nurodyti kaip „nepataisomi nuostoliai“. Tai tik reguliarioji Rusijos Federacijos kariuomenė, neįskaitant PMC „Wagner“ ir samdinių, priverstinai mobilizuojamų Donbase.

Tikslus likviduotų „Wagner“ samdinių skaičius nebuvo nurodytas. Tik pažymima, kad žuvo daugiau nei 13 tūkstančių samdinių (bendras skaičius).

„Kiti galutiniai duomenys apie samdinių nuostolius turėtų būti gauti penktadienį, rugpjūčio 26 d., o ateityje jie bus atnaujinami kartą per savaitę“, – nurodė „Telegram“ kanalas.

Pralaimėjimų kare patyrė ir Rusijos saugumo pajėgos – vadinamoji „Rosgvardija“. Žuvo ir dingo be žinios, remiantis šaltiniu, 2 366 žmonės.

 

Verta paminėti, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas skelbia kuklesnius Rusijos nuostolių skaičius. Remiantis rytiniu Ukrainos pusės pranešimu, rugpjūčio 20 d. užpuolikai neteko 44 900 karių.

Savo ruožtu Maskva informaciją apie patirtus nuostolius slepia. Dėl šių duomenų paskelbimo Rusijoje buvo įvestos baudžiamosios priemonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(319)
(4)
(315)

Komentarai (9)