Tiltui šakės - Ukraina parodė aukščiausią klasę: sudaužė Antonivkos tiltą, kai per jį važiavo amunicijos prikrauta sunkvežimių kolona (Video)  ()

Naujas sprogimas ant Antonivkos tilto: tilto atkurti jau nepavyks.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-23 Tiltui šakės - Ukraina parodė aukščiausią klasę: sudaužė Antonivkos tiltą, kai per jį važiavo amunicijos prikrauta sunkvežimių kolona (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 22 d., Ukrainos kariuomenė dar kartą smogė Antonivkos tiltui Chersono srityje. Smogė ne šiaip sau, o tą akimirką, kai juo judėjo rusų mašinų vilkstinė su amunicija.

Tai paskelbė Chersono karinės administracijos vadovo patarėjas Sergejus Chlanas.

Operatyvinės kariuomenės grupės „Pietūs“ atstovė Natalija Gumeniuk oficialiai patvirtino naują sprogimą ant Antonivkos tilto. Anot jos, dabar tilto atkurti okupantams nepavyks.

 

Liudininkai taip pat teigia, kad smūgio metu ant tilto buvo keli Rusijos kariniai sunkvežimiai. Tuo tarpu Rusijos „Telegram“ kanalai, nušviečiantys karo su Ukraina temą, teigia, kad smūgis ant Antonivkos tilto neva buvo įvykdytas kelto perplaukimo metu. Žuvo du remonto komandos darbuotojai, du dingo be žinios.

Rusų teigimu, tiltas ne sugriautas, o smarkiai apgadintas. Dabar jo būklę vertina ekspertai. Rusijos Federacijos gynybos ministerija dar nepateikė savo sprogimo ant tilto versijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(5)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: