[Žinios trumpai] „Susivieniję nuversti Putiną", – Rusijoje susikūrė slapta organizacija, kuri organizuoja didžiulį sukilimą  ()

Ilja Ponomarevas tvirtina, kad Rusijos Federacijoje jau egzistuoja Nacionalinė respublikonų armija, su kurios atstovais jis nuolat susirašinėja socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Susivieniję nuversti V. Putiną" – apie sukilimą Rusijoje kalbėjo I. Ponomarevas. Rusijos opozicijos lyderis, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas mano, kad Darjos Duginos nužudymas yra sukilusios Rusijos kariuomenės darbas.

Apie tai, kokia yra ši organizacija, politikas kalbėjo interviu metu su Nataša Vlaščenko, kurį galima pamatyti „Vlast&Vlashchenko" „YouTube" kanale.

„Tai jaunimas, nenusilenkęs jaunimas, kuris nelabai aktyviai dalyvavo mitinguose, protestuose, nes nelabai tikėjo nesmurtiniais metodais. Dalis jų buvo mitinguose, bet čia daugiau išimtys nei taisyklės, jie gana rimtai nepasitiki liberalais", – Rusijos partizanus apibūdino I. Ponomarevas. „Jie pasiryžę smurtiniams ir radikaliems veiksmams", – pridūrė opozicionierius.

Jis taip pat pastebėjo, kaip susirašinėjimas su Nacionalinės respublikonų armijos atstovais rodo, kad jie yra gerai išsilavinę, raštingi žmonės. „Manau, kad kairiųjų yra daugiau nei dešiniųjų, bet yra ir kraštutinių dešiniųjų. Tačiau juos visus vienija socialinio teisingumo idėja ir atmetimas to, kas dabar vyksta Rusijoje, taip pat karo atsisakymas. Jie susivienijo, kad sustabdytų karą Ukrainoje ir nuverstų V. Putiną", – sakė politikas.

 

Pastebėtina, kad prieš kiek daugiau nei 10 dienų Ilja Ponomarevas pokalbyje su Nataša Vlaščenka, kalbėdamas apie Rusijos partizanus, prognozavo išpuolių prieš pareigūnus padažnėjimą. Ir, kaip sakoma, buvo teisus. Tačiau Kremlius daro viską, kad nukreiptų dėmesį nuo to, kad Rusijoje jau vystosi sukilimas ir „nutaikytų strėles" į Ukrainą, – sakė politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: