[Žinios trumpai] Rusijos sveikinimas Ukrainai: Kijeve ir regione kaukia pavojaus signalai, girdisi sprogimai, skelbiama, kas vyksta  ()

Kijevo regiono gyventojai praneša, kad girdi sprogimų garsus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-24 [Žinios trumpai] Rusijos sveikinimas Ukrainai: Kijeve ir regione kaukia pavojaus signalai, girdisi sprogimai, skelbiama, kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, rugpjūčio 24 d., kai Ukraina švenčia Nepriklausomybės dieną, Rusija, kaip ir buvo prognozuota, neliko be atsako. Ukrainos sostinėje 16:25 val. oro antskrydžio sirenos skambėjo jau penkis kartus.

Kijevo regiono gyventojai praneša, kad girdi sprogimų garsus. Kaip sakė Kijevo karinės administracijos (OVA) vadovas Aleksejus Kuleba, tai yra oro gynybos garsai Čerkasų srityje.

„Patvirtintais duomenimis, per preliminarų pavojaus signalą Čerkasų srityje buvo numušta priešo raketa. Oro gynyba buvo girdima kai kuriose gretimose Kijevo srities vietovėse“, - rašė jis per „Telegram“ kanalą.

 

Kuleba pabrėžė, kad nereikia panikuoti, o reikia išlikti ramiems ir pasitikėti tik oficialiais informacijos šaltiniais. Jis dar kartą paragino neignoruotii oro antskrydžio sirenų ir slėptis slėptuvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()