[Žinios trumpai] Putinas iš nevilties pakartojo Hitlerio poelgį, viską daro beveik detalių tikslumu  ()

V. Putinas ėmė kartoti Hitlerio kelią Antrajame pasauliniame kare, susidūręs su rimtomis Ukrainos problemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo TELEGRAM kanale rašo Rusijos ekspertas Anatolijus Nesmijanas, komentuodamas Didžiosios Britanijos žvalgybos informaciją, pagal kurią V. Putinas nušalino S. Šoigu nuo vadovavimo ir kontrolės, o dabar yra pats asmeniškai atsakingas už visus karo su Ukraina komponentus, kaip ir padarė Hitleris.

Brėždamas paraleles tarp fašistinės Vokietijos ir dabartinės Rusijos Federacijos, A. Nesmijanas pažymėjo, kad po Vokietijos kariuomenės pralaimėjimo netoli Maskvos Hitleris pašalino W. Brauchitschą (Vermachto Vyriausiosios sausumos pajėgų vadovybės vadas) ir pats užėmė vyriausiojo vado vietą.

Tačiau galiausiai vokiečių kariuomenės vadovybėje vietoj tvarkos ėmė augti chaosas.

„Nuostabu, bet lygiai toks pats vaizdas stebimas ir dabar. Ir, kas būdinga, tuo pačiu laikotarpiu. Hitleris nušalino vadovą nuo vadovavimo kariuomenei po šešių mėnesių karo, ir dabar jau šeši mėnesiai nuo vasario mėnesio 24 dienos. O priežastis to, kas vyksta, yra lygiai ta pati – katastrofiškas apsiskaičiavimas pagal karinės kampanijos ir specialiosios operacijos laiką ir tikslus bei užmojo „Kijevas per tris dienas. Plius šešių mėnesių mūšis" nesėkmė.   Ir dar Donbasas, kuris neprivedė prie Donecko srities teritorijos kontrolės, nors šis tikslas oficialiai buvo tarp išsakytų", – pabrėžė ekspertas. A. Nesmijano teigimu, pertvarkos priežastis buvo Hitlerio nepasitikėjimas kariškiais, nors jie veikė iš pradžių neįmanomos užduoties (kaip Rusijos Federacijos ir V. Putino atveju – red.) rėmuose, nustatytos politinės vadovybės – tai yra, paties Hitlerio.

 

Tiesą sakant, paties Hitlerio, planavusio žaibinį karą visiško neįmanomumo sąlygomis, klaidingas apskaičiavimas privedė jį prie priverstinio karinio vadovavimo perėmimo, – pažymėjo ekspertas, paralelę vesdamas su V. Putino padėtimi Ukrainoje.

Anksčiau Didžiosios Britanijos žvalgyba pasakojo, kodėl S. Šoigu yra nepalankus V. Putinui dėl nesėkmingos „specialios operacijos" Ukrainoje. Tuo pat metu operatyvinė vadovybė Ukrainoje tiesiogiai praneša V. Putinui apie padėtį fronte.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(3)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: