Super pergalė! Ukraina sunaikino Rusijos šaudmenų sandėlį, kuriame buvo laikomos S-300 raketos: skelbiamas kvapą gniaužiantis video (Video)  ()

Kaip Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė savo vakarinėje kalboje rugsėjo 5 d., Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino Rusijos amunicijos sandėlį, kuriame buvo raketos, naudotos bombarduoti Charkivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas informavo, kad sandėlyje buvo laikomos raketos S-300. Zelenskis taip pat pridūrė, kad Ukrainos pajėgos ir toliau naikina Rusijos sandėlius, bazes, perėjas ir būstines.

Sandėlio sprogimo vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale paskelbė karo korespondentas Andrejus Tsaplienka.

„Tai buvo labai didelis rašistų amunicijos sandėlis okupuotoje Balaklijoje, Charkivo srityje. Buvo. Iki šios dienos. Kol jo buvimo vietą surado Ukrainos žvalgai. Ir tada prisijungė 43-ioji artilerijos brigada. Šiandieninis Ukrainos artilerijos sistemų „2S7 Pion“ darbas yra vaizdo įraše“, – rašė žurnalistas.

Pažymėtina, kad operatyvinė vadavietė „Pietūs“ rugsėjo 4 d. pranešė, kad Ukrainos kariuomenė sunaikino 104 okupantus ir pataikė į šešis tankus, devynias haubicas, amunicijos sandėlį ir pontoninę perėją netoli Lvovės kaimo, Chersono srityje.

 

Vadovybė teigia, kad jos raketų ir artilerijos daliniai toliau vykdo intensyvias ugnies misijas. Dniepro ir Inhuleco upių perėjos tebėra griežtai kontroliuojamos ugnies.

Taip pat Ukrainos gynėjai pataikė į Rusijos 35-osios armijos vadavietę Kachovkos rajone ir du bataliono taktinių grupių valdymo ir stebėjimo postus su 247-uoju oro puolimo pulku ir 126-ąja atskira pakrančių gynybos brigada Mykolajivo ir Beryslavo rajonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(1)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: