Okupantai eina iš proto: Ukraina elgiasi visiškai ne pagal šabloną - smogia 4-iomis kryptimis, tiesiog supa dalinius, suskaičiavo net 640 rusų žūtį per dieną  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos vienu metu vykdė keturias atakas, atakos gylis tiesia linija buvo 30 km.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-09 Okupantai eina iš proto: Ukraina elgiasi visiškai ne pagal šabloną - smogia 4-iomis kryptimis, tiesiog supa dalinius, suskaičiavo net 640 rusų žūtį per dieną  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iziumo katilas Rusijos armijai bus neišvengiamas: tai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo operacijos Balaklijoje rezultatas. Propagandinis „Readovka“ kanalas rugsėjo 6 dieną paskelbė Ukrainos puolimo žemėlapį: Ukrainos ginkluotosios pajėgos vienu metu pradėjo keturias atakas, atakos gylis tiesia linija buvo 30 km.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo žurnalistas Romanas Cimbaliukas.

„Ukrainiečiai elgiasi ne pagal šabloną, jie apsupa Balaklijos, Ševčenkovo ​​miestus kartu su Rusijos garnizonais ir juda toliau į Kupjanską. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas kalba apie 640 rusų žūtį per dieną. Rusijos vadovybė tiesiog tyli. Tačiau tikri mūšiai dar laukia“, – pažymi jis.

Žurnalisto teigimu, išėjimas į Kupjanską yra visiškas Rusijos kariuomenės apsupimas prie Iziumo.

Ševčenkovo ​​užėmimas reikš operatyvų Rusijos grupės apsupimą, kuri turės trauktis labai greitai, kitaip tai baigsis „mėsmale“.

 

„Be to, galimi smūgiai į Rusijos Federacijos teritoriją iš Charkivo, kur sutelkta daug Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių ir savanorių batalionų. O naktį Belgorode buvo susprogdinta pastotė, miestas liko be vandens ir elektros", – pabrėžia žurnalistas.

Dėl Ukrainos armijos kontrpuolimo, Putino „Vieningosios Rusijos“ centras Charkivo srityje skubiai stabdo humanitarinės pagalbos tiekimą Iziumui ir Balaklijai, stabdo ir humanitarinės pagalbos rikinių  išdavimą Kupjansko mieste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(2)
(123)

Komentarai ()

Susijusios žymos: