[Žinios trumpai] Smarkiai pablogėjo Putino būklė: pastebėti nieko gero diktatoriui nežadantys pokyčiai  (3)

Rūpinimasis Kremliaus vadovo sveikata kelionės į Vladivostoką metu buvo patikėtas 12 gydytojų komandai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinui darosi vis blogiau: pagausėjo diktatorių lydinčių gydytojų komanda. Rusijos diktatoriaus sveikatos būklė jau seniai traukė dėmesį. Rimtų problemų buvimas patvirtina faktą, kad V. Putinui nuolat reikia medicininės pagalbos.

Taigi, BBC duomenimis, tik rugsėjo 6-7 dienomis vykusiame Rytų ekonomikos forume tarp lydinčiųjų buvo 12 medicinos specialistų. Žinoma, kad medikų komanda į susitikimo vietą atvyko iš anksto. Jų komandiruotė į Vladivostoką prasidėjo likus 10 dienų iki forumo, visą tą laiką gydytojai viešbutyje laikėsi reikiamo karantino.

V. Putinas kasmet užsisako medicininę pagalbą. Šį faktą patvirtina informacija apie vyriausybės sutartis. 12 darbuotojų kolektyvo kelionės ir apgyvendinimo išlaidos šiemet siekė daugiau nei 700 tūkstančių rublių.

 

Kaip išsiaiškino žurnalistai, anksčiau išlaidos buvo gerokai mažesnės. Sprendžiant iš to, kad pernai V. Putiną į kelionę lydėjo tik du gydytojai, manoma, kad nuo šiol jo būklė gerokai pablogėjo. Kremliaus vadovo ligos istorija lieka nežinoma. Nepatvirtintais duomenimis, V. Putinui buvo diagnozuota onkologinė kraujotakos sistemos liga.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(11)
(138)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: