Skelbiama karščiausia vieta fronte: Rusija skubiai perkelia elitinius dalinius, Ukraina juos lenkia iš šonų – tai būtų itin svarbi pergalė  ()

Karo ekspertas Ugolnas: Ukrainos ginkluotosios pajėgos aplenkia Limaną iš šonų, pajudėjo Bilohorivkos kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Vladislavas Ugolnas pranešė, kad RF ginkluotosios pajėgos daro viską, kad stabilizuotų Oskilo fronto kryptį. Artilerija smogia į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, naudojama Irano kilmės amunicija.

„Pavojinga RF ginkluotųjų pajėgų kryptis yra galimas Ukrainos karių puolimas iš Dvurečnajos ir Kupjansko Svatovo kryptimi“, – rašė tinklaraštininkas.

Jis pridūrė, kad Rusijos Federacija ten perkelia elitinius dalinius, kurie nedalyvavo gynyboje ties Balaklijos-Primorskojės linija. Dabar, jo manymu, atėjo jų laikas.

Situacija aplink Limaną tebėra sudėtinga – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai vis dar nori jį spausti.

„Pietuose padėtis nestabilizavosi. Limanas laikosi, bet Ukrainos ginkluotosios pajėgos pamažu jį aplenkia iš šonų. Priešas pajudėjo Bilohorivkos kryptimi ir apšaudo Lysyčanską bei jo apylinkes. Iki šiol nėra patvirtinimo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontroliuoja Bilohorivką. Ar jie ketina ten nusiųsti porą brigadų, kad plėtotų puolimą, vis dar nežinoma“, – rašo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: