[Žinios trumpai] Ukraina puola! Rusų kanalai kelia paniką - prasiveržė pro frontą dviem atkarpomis, pasiekta Luhansko srities siena  ()

Pasiektos Luhansko srities sienos: Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas iš Iziumo krypties į rytus aktyviai juda į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas iš Iziumo krypties į rytus aktyviai juda į priekį. Dviejose srityse Ukrainos kariai jau pasiekė Luhansko srities sieną.

Šia informacija per „Telegram“ pasidalijo karo korespondentas Bogdanas Mirošnikovas. Oficialaus paskelbtų duomenų patvirtinimo kol kas nėra.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos Luhansko sritį pasiekė dviejose vietose – iš kairiojo Oskolo upės kranto ir šiauriniame Šiaurės Doneco krante“, – sakė žurnalistas.

Anot jo, Bilohorivkos apylinkėse vyksta įnirtingi mūšiai. Šioje vietoje Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo judėti link Šipilevkos.

Rusijos informaciniuose kanaluose rašoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau kirto Šiaurės Donecą ir pasiekė Kremenaja miestą, taip apjuosdamos RF ginkluotųjų pajėgų grupuotę Limane. Informaciją oficialiai dar nepatvirtinta.

 

Nerimą keliantys „z kanalų“ postai leidžia galvoti, kad Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės padėtis šia kryptimi yra labai sunki. Yra didelė fronto žlugimo tikimybė, kaip ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo metu Charkivo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: