[Žinios trumpai] Rusai atsidurs pragare: „Atėjus šalčiams Ukrainos pranašumas bus dar didesnis“  ()

Mobilizuoti rusai turėtų pasiruošti sunkioms sąlygoms Ukrainos frontuose. Rusija negalės visiškai aprūpinti savo kariuomenės žieminėmis uniformomis. Tokį įspėjimą „YouTube“ kanale „Populiarioji politika“ paskelbė Rusijos karo ekspertas Ruslanas Levijevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Su aprūpinimu viskas bus blogai. Dėl dviejų priežasčių“, – teigė Levijevas.

Pirmoji priežastis, dėl ko Rusijos kariai sušals Ukrainoje, bus ta, kad žieminės uniformos Rusijos kariuomenėje išduodamos ne pagal orą, o pagal kalendorių. Antroji priežastis – sutrikęs tiekimas. Jau ir karo pradžioje Maskva negalėjo aprūpinti savo karių viskuo, ko jiems reikėjo. Yra buvę atvejų, kai Rusijos kariai mirė nuo šalčio.

„Rusijos vadovybė visiškai nesugeba aprūpinti kariuomenės reikalingais dalykais. Mes jau matėme, kaip prasidėjo invazija šaltuoju metų laiku. Kaip kareiviai šalo, kaip skundėsi, kad nėra normalių šiltų uniformų, nėra palapinių, reikalingų miegoti fronto linijoje“, – sakė ekspertas.

 

Jis užtikrino, kad Ukrainai tokių problemų nekils, kariai bus aprūpinti visais reikalingais dalykais, nes jiems taip pat padės Vakarai. „Atėjus šalčiams Ukrainos pranašumas bus dar didesnis“, – sakė Levijevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(156)
(2)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: