[Žinios trumpai] Karo ekspertas Rusijoje paskelbė sensacingą pranešimą: speciali operacija Ukrainoje gali baigtis revoliucija Rusijoje  (1)

Rusijos karybos ekspertas Konstantinas Sivkovas teigia, kad šiuo metu yra trys galimi įvykių Ukrainoje raidos variantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis – JAV ir Ukrainos atsisakymas vykdyti tolesnius karo veiksmus. Šalys turėtų apie tai pranešti per derybas Rijade. „Taip pat Ukrainos kariuomenės išvedimas iš Zaporižės, Donecko, Luhansko ir Chersono regionų administracinių teritorijų“, – pažymi Sivkovas. Sunku įsivaizduoti, kad Sivkovas ar kas nors Rusijoje dar tiki, kad taip gali nutikti.

Antrasis variantas – Rusijos kariuomenės perėjimas prie naujų karo veiksmų. Tai, žinoma, eskalacija, paremta intensyvesniu galingų ginklų naudojimu. Tam neabejotinai būtų naudojami mobilizuoti rezervistai.

Trečias, pasak Sivkovo, įmanomas variantas – padėtis išlieka ta pati, Rusijoje vykdoma mobilizacija ir kyla revoliucija.

 

Rusijos propagandistai taip pat kalba apie galimus socialinius neramumus. Nors daugelis siekia sumenkinti iš šalies bėgančių šaukiamo amžiaus vyrų skaičių, daug kas supranta, kad žinios apie pralaimimas teritorijas mobilizuojamiems rusams motyvacijos tikrai nesuteiks.

(57)
(15)
(42)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: