[Žinios trumpai] Ukrainos oro pajėgos pasidalino grėsminga informacija: „Dabar pavojus pakibo virš visos Ukrainos" (Video)  ()

Ukrainos oro pajėgų vadovybės patarėjas Jurijus Ignatas su ukrainiečiais pasidalino nerimą keliančia informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jurijus Ignatas perspėjo ukrainiečius apie naują grėsmę: „Gynybos pajėgos tam ruošiasi". Vienas iš nedaugelio Rusijos Federacijos sąjungininkų kare su Ukraina yra Iranas. Šios konkrečios šalies valdžia aprūpina Rusijos kariuomenę bepiločiais orlaiviais kamikadzėmis, kurie reguliariai bombarduoja taikius Ukrainos miestus.

Apie tai, kad Rusijos Federacija gali turėti daugiau tokių ginklų, o tai reiškia, kad grėsmė pakibs virš visos Ukrainos, TSN laidos eteryje perspėjo Jurijus Ignatas.

Televizijos laidų vedėjas po Kijevo srities apšaudymo Irano bepiločiais orlaiviais paklausė, ar gali būti, kad jie galėtų būti panaudoti kituose Ukrainos miestuose. Į tai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių oro pajėgų vadovybės patarėjas atsakė taip: „Šis vaizdo įrašas jau kelias savaites „vaikšto" internete, kur aiškiai matyti, kad iš Irano į Rusiją buvo išsiųsti keturi kariniai transporto lėktuvai, kuriuose galėtų tilpti šimtai tokių UAV, kurie keliauja specialiuose konteineriuose".

 

Tuomet Jurijus Ignatas paaiškino, kur iš Rusijos galėtų būti pristatyti Irano bepiločiai orlaiviai, skirti panaudoti prieš Ukrainą: „Aišku, kad ten yra specialios vadavietės, iš kur jie paleidžiami tiek Kryme, tiek Baltarusijoje, todėl turėtume tikėtis ir kitų krypčių, iš kur jie gali smogti Ukrainai. Gynybos pajėgos tam ruošiasi".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(32)
(-8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: