[Žinios trumpai] Ukraina sukoncentravo galingą smūgį - tiesiog šienauja rusų karius, bet kurią akimirką gali prasidėti grandiozinis puolimas (Video)  ()

„Viskas vyks su Dievo valia ir jo dešine ranka šiame fronte – Zalužnu“: karo ekspertas Svitanas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 [Žinios trumpai] Ukraina sukoncentravo galingą smūgį - tiesiog šienauja rusų karius, bet kurią akimirką gali prasidėti grandiozinis puolimas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi suduoti pagrindinį smūgį Rusijos Federacijos okupacinei armijai, greičiausiai Zaporižios fronte. Ten prognozuojama didžiulė katastrofa rusams.

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas leitenantas, karo ekspertas Romanas Svitanas interviu su Rusijos žurnaliste Julija Latynina „YouTube“ kanale.

Jis pažymėjo, kad frontas Zaporižios srityje tęsiasi 250 km. Šiuo metu ten vyksta gana galingi artilerijos mūšiai. Galima daryti prielaidą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošia artilerijos veiksmus vėlesniam kontrpuolimui:

„Atkeliavo naujos raketos, rusai jas jau pajuto – M30 GMLRS, kurios šienauja rusų gyvąją jėgą. Dabar, būtent dėl ​​Ukrainos artilerijos darbo, rusai čia jaučia didelį jėgų trūkumą. Bet kurią akimirką, bet kurioje fronto vietoje, gali pasikartoti kaskadinė fronto griūtis, kaip ir prie Balaklijos“.

Po to, anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali vykti viena iš keturių krypčių: į Melitopolį, Berdjanską, Mariupolį arba Donecką:

„Vienas iš šių keturių smūgių visiškai suskaldys visą Pietų frontą. Bet kuris iš jų suskils, ir jis subyrės. Tada rusai turės pasitraukti į Krymą iš Chersono pusės, jie tiesiog neturės kitos išeities, nes pradėsime siekti Perekopo ir Čongaro sąsmaukų. Jie turės išvykti, gal už Mariupolio, už Novoazovsko, slėptis už Ukrainos sienų“.

 

Jis pridūrė, kad tai bus pagrindinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgis kontrpuolimo metu. Gali būti, kad tai įvyks artimiausiu metu:

„Viskas vyks su Dievo valia ir jo dešine ranka šiame fronte – Zalužnu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(0)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: