[Žinios trumpai] Dnipro meras pasityčiojo iš Putino: skelbia įspūdingas nuotraukas, kas nutiko jau sekančią dieną po raketų atakos (Foto)  ()

Maskva ištaškė milijonus dolerių beprasmei raketų atakai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-12 [Žinios trumpai] Dnipro meras pasityčiojo iš Putino: skelbia įspūdingas nuotraukas, kas nutiko jau sekančią dieną po raketų atakos (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dnipro mieste vos per dieną buvo sutvarkytas kelias, kuris buvo sudaužytas, pataikius Rusijos raketai. Nuotraukas savo „Facebook“ paskyroje paskelbė Dnipro meras Borisas Filatovas.

Jis pažymėjo, kad kelių tarnyba ir gelbėtojai dirbo visą naktį, kad pašalintų atakos pasekmes. Viršutinėje nuotraukoje matosi raketos smūgio pasekmės, apatinėje -  nuotrauka po kelio remonto.

„Tegul paspringsta, niekšai. Mes viską atstatysime. Bet mūsų neapykanta gyvuos šimtmečius. O mano darbuotojams – žemai lenkiuosi“, – pabrėžė jis.

Savo ruožtu Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „Telegram“ kanale pažymėjo, kad Maskva išleido milijonus dolerių beprasmei raketų atakai, kurios pasekmės jau pašalintos.

 

„Dnipro mieste vos per dieną sutvarkyta rusų raketos išdaužytas kelias. Kvailas rusiškas žvėris šiam beprasmiškam smūgiui išleido kelis milijonus dolerių, užuot išleidęs juos kelių remontui namuose, kur keliai net ir be bombardavimo atrodo daug prasčiau nei Ukrainoje“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(2)
(185)

Komentarai ()