„Skubiai skambinkite į CŽA, viskas eina į pragarą“, – FSB pulkininkas skelbia vienintelį patarimą Kremliaus elitui (Video)  ()

Kremliaus elitas turėtų derėtis su JAV dėl diktatoriaus Vladimiro Putino nušalinimo, kol dar nevėlu, mano Genadijus Gudkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus elitas turi paskutinę galimybę išsigelbėti. Tam būtina susitarti su Vašingtonu dėl diktatoriaus Vladimiro Putino nušalinimo.

Tokią nuomonę interviu „Vasario rytui“ išsakė į pensiją išėjęs FSB pulkininkas, Rusijos politikas, opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas.

Gudkovas patarė V. Putino aplinkai susisiekti su dabartiniu CŽA vadovu Williamu Burnsu.

„Tegul jie skubiai paskambina Burnsui slaptu ryšiu... Dabar jie turi paskutinę galimybę. Daugiau nebus. Burnsas gali suteikti jiems asmeninį saugumą mainais už Putino pašalinimą“, – sakė Rusijos politikas.

Nedrįstantiems žengti šio žingsnio jis pranašauja nepavydėtiną ateitį.

„Ten jie arba patys vienas kitą žudo, arba jiems padeda. Ten jų padėtis, mano nuomone, nėra labai gera... Žinoma, jie dabar pradės atvirai ir užkulisiuose kovoti vienas su kitu, nes viskas eina į pragarą. Visi planai žlugo. Grasinimai yra daugiau nei rimti, įskaitant išpuolius prieš sprendimų priėmimo centrus“, – sakė Gudkovas.

 

Jis patikino, kad dabar Kremliaus elitas yra labai apgailėtinoje psichologinėje būsenoje.

„Jie panikuoja. Dabartinis Putino elitas, su jo pagalba pavogęs pinigus, dabar jo nuožmiai nekenčia už viską, ką su jais darė. Ir jie pasiruošę jam atkeršyti. Ir kai tik turės bent menkiausią galimybę, jie tai padarys“, – tvirtino opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(3)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: