Jau skelbiamos versijos, kas nutiko Strelkovui – tai gali būti tiesioginis Putino įsakymas  (1)

Rusijos ir Ukrainos socialinių tinklų erdvėse aktyviai diskutuojama apie vieno iš buvusių DLR lyderių, buvusio FSB pareigūno Igorio Girkino (Strelkovo) dingimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diversantas jau keturias dienas savo „Telegram“ kanale neskelbė jokių įrašų ir visai nepasirodo žiniasklaidoje.

Rusijos propagandos kanalai nurodo, kad Strelkovo dingimas sutapo su Rusijos prezidento Vladimiro Putino „susitaikymo pareiškimais“ Astanoje.

„Strelkovas buvo pašalintas iš žiniasklaidos lauko prieš Putino pareiškimus Astanoje. Bijodamas, kad jis gali sukelti nepasitenkinimo bangą. Jau keletą mėnesių su juo dirba valdžia, po to jis sumažino kritikos toną. Tačiau prieš tokį reikšmingą vyriausiojo vado pasirodymą buvo nuspręsta, kad tokio draudimo neužtenka ir Strelkovo negalima palikti laisvėje. Parodys jį žiniaskladai, kai viskas nurims. O gal jie jį laikys iki Chersono srities perdavimo. Arba jie asmeniškai kaltins jį dėl Chersono pasidavimo – tai bus idealu“.

Savo ruožtu kitas rusų propagandistas Vladlenas Tatarskis tvirtina, kad Strelkovas buvo išsiųstas į frontą vadovauti vienam iš batalionų. Pagal vieną versiją, jis galėjo būti išsiųstas į Ukrainos pietus, kad ateityje būtų atsakingas už Rusijos kariuomenės išvedimą iš Chersono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: